Firefighting Simulator – The Squad is nu beschikbaar voor consoles

Firefighting Simulator – The Squad van astragon Entertainment en ontwikkelaar Chronos Unterhaltungssoftware is nu beschikbaar voor consoles.  De strijd tegen vuur begint nu op PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

In Firefighting Simulator – The Squad nemen spelers het alleen of in multiplayer met maximaal 3 andere virtuele brandweerlieden op tegen de vlammen. In meer dan 40 gevarieerde missies moeten de virtuele brandweerlieden de locaties scannen, de gevaarlijke situatie beoordelen en hun eigen ploeg coördineren. De scenario’s omvatten bosbrand, vliegtuigbrand of branden in residentiële en industriële gebouwen met verschillende brandhaarden.

Firefighting Simulator – The Squad is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S en kost €29,99.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password