Finland sluit zich aan bij War Thunder

Gaijin Entertainment kondigt “Fire and Ice” aan, de volgende grote content update voor de militaire online actiegame War Thunder. Het brengt Finse grond- en luchtmacht naar het spel, evenals een nieuwe kaart geïnspireerd door dit Scandinavische land. Tech trees van andere landen krijgen ook nieuwe grondvoertuigen, marineschepen, vliegtuigen en helikopters, waaronder die met een wapentype dat volledig nieuw is voor War Thunder. De “Fire and Ice” update zal in de komende weken beschikbaar komen voor de spelers.

De Finse strijdkrachten hebben een behoorlijke ervaring in militaire conflicten: zij namen deel aan de Winteroorlog tegen de USSR, aan de Tweede Wereldoorlog en aan een aantal gezamenlijke vredesmissies met de NAVO. Het land gebruikte doorgaans geïmporteerd materieel van verschillende fabrikanten (waaronder buitgemaakte voertuigen) en paste het aan zijn eigen behoeften aan. De Britse Vickers Mk.E lichte tanks bijvoorbeeld werden niet overgenomen door het Britse leger, maar werden op grote schaal gebruikt door buitenlandse operatoren, waaronder Finland. Een ander uniek voorbeeld is de BT-42, een vreemde maar zeer interessante conversie van buitgemaakte Sovjet BT-7’s, omgebouwd tot aanvalskanonnen met een Britse 4,5-inch houwitser en een koepel van lokaal Fins ontwerp. Na WO2 kocht Finland materieel van zowel de USSR als westerse landen, dus een gebruiker die voor Finland speelt heeft toegang tot de vreemdste combinaties van voertuigen, bijvoorbeeld de Brits geproduceerde Vampire FB 52A straaljager en de Sovjet geproduceerde T-72M tank (exportversie van de T-72A, die voor het eerst in het spel verschijnt).

De land- en luchtonderzoekslijnen van Finland zullen deel uitmaken van de Zweedse tech tree (vergelijkbaar met hoe de Zuid-Afrikaanse voertuiglijn deel uitmaakt van de UK tech tree) in War Thunder. Deze aanpak zal de tactische opties voor spelers die al Zweedse voertuigen gebruiken en willen experimenteren met hun voertuigopstelling sterk uitbreiden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password