Final Fantasy XV viert tweede verjaardag met nieuwe content en belangrijke update

Square Enix viert vandaag de officiële tweede verjaardag van het bekroonde Final Fantasy XV met nieuwe content en een eerste blik op de komende DLC – Final Fantasy XV: EPISODE ARDYN. Spelers kunnen uitkijken naar een nieuw samenwerkingsevenement met Final Fantasy XIV Online en een nieuwe standalone-versie van Final Fantasy XV MULTIPLAYER: COMRADES.

EPISODE ARDYN verschijnt in maart 2019 en laat spelers de rol aannemen van de voornaamste tegenstander in Final Fantasy XV. De game speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen in FINAL FANTASY XV en laat spelers een verhaal beleven over dood en herstel dat meer inzicht geeft in de achtergronden van Ardyn. Deze release wordt vergezeld door een speciale anime-aflevering genaamd Final Fantasy XV EPISODE ARDYN – PROLOGUE.

Volgende maand vindt een speciaal FINAL FANTASY XIV Online-samenwerkingsevenement plaats dat begint op 13 december. Dit evenement komt voor alle FINAL FANTASY XV-spelers beschikbaar via een gratis update en introduceert een nieuwe in-game quest getiteld “Adventurer from Another World.” In deze quest gaat Noctis met het mysterieuze Miqo’te-meisje Y’jhimei op reis naar Perpetouss Keep, wat eindigt met een heftig gevecht tegen de Primal genaamd Garuda uit FINAL FANTASY XIV Online. Spelers die de quest hebben voltooid, ontvangen speciale FINAL FANTASY XIV-kostuums als beloning.

Op 13 december verschijnt een standalone-versie van FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER: COMRADES voor Xbox One en PlayStation 4. In deze game kunnen maximaal vier spelers samenwerkend deelnemen aan diverse jacht-, bewakings- en convoymissies. De nieuwe update voegt hier nog eens tien machtige eindbazen aan toe.

Huidige bezitters van FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES die verder willen spelen op de Xbox One en PS4 kunnen de standalone-versie gratis downloaden wanneer deze op 13 december beschikbaar komt. Pc-spelers kunnen de updates voor de COMRADES-uitbreiding downloaden.

Tenslotte zullen de eerder aangekondigde DLC-afleveringen omtrent de personages Aranea, Lunafreya en Noctis niet langer verschijnen. De FINAL FANTASY XV-reis zal volgend jaar worden afgesloten met de release van EPISODE ARDYN. Het FINAL FANTASY XV-ontwikkelteam wil alle spelers danken voor de reis die ze samen met hen mochten maken, en zal samen met de fans de ervaring tot het eind blijven vieren.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password