Final Fantasy XIV: Stormblood-finale begint op 8 januari met patch 4.5 – Trailer

Square Enix maakt bekend dat Patch 4.5 voor FINAL FANTASY XIV Online op 8 januari verschijnt. Deze patch, getiteld A Requiem For Heroes, bestaat uit twee delen en leidt naar de climax en het einde van de Stormblood™-verhaallijn, waarna een nieuwe begin volgt met deShadowbringers-expansion pack dat begin zomer 2019 arriveert.


Strijd tegen Seiryu in de Wreath of Snakes

Het eerste deel van A Requiem For Heroes bevat de volgende content en functies:

  • Nieuwe Main Scenario-quests – De eerste helft van de spectaculaire climax van de Stormblood-verhaallijn.
  • Nieuwe trial – Neem het op tegen Seiryu op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme, in het laatste hoofdstuk van de Four Lords-questlijn.
  • Nieuwe instanced dungeon – The Ghimlyt Dark
  • Return to Ivalice Alliance raid dungeon – The Orbonne Monastery
  • Nieuwe custom deliveries – Questlijnen voor Crafters en Gatherers
  • Gold Saucer-update – Nieuwe GATE, “Air Force One”; nieuwe minigame, “Doman Mahjong”
  • Nieuwe minions, kapsels, emotes en rijdieren

 

 
Met Patch 4.5 komen nieuwe minions en rijdieren beschikbaar

Patch 4.5 introduceert ook de langverwachte Blue Mage-job. De Blue Mage debuteert een week na de release van Patch 4.5 en komt dan beschikbaar voor spelers die een level 50 Disciple of War- of Magic-klasse/job hebben en het hoofdscenario van A Realm Reborn® hebben afgerond.

De Blue Mage is de eerste “Limited Job” in de serie en goed voor een unieke solo-spelervaring, waarin spelers alle Blue Mage-vaardigheden kunnen leren door monsters te verslaan. Nadat spelers met de job level 50 hebben bereikt, kunnen ze zich ook wagen aan een serie Blue Mage-exclusieve content getiteld The Masked Carnivale.

Later verschijnen meer updates voor de Patch 4.5-serie, met aanvullende content en functies voor alle spelers.

  • Patch 4.55 – Eureka, Hydatos Expedition; nieuw deel in de grootschalige PvP Rival Wings – The Hidden Gorge
  • Patch 4.56 – Nog meer Hildibrand-avonturen; Stormblood Beast Tribe-quests

Uitbreiding datacentra voor Noord-Amerika en Europa, nieuw World Visit-systeem

Logo Shadowbringers

De Shadowbringers-uitbreiding werd oorspronkelijk aangekondigd op het FINAL FANTASY XIV Fan Festival in Las Vegas, en levert een schat aan nieuwe content, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde level cap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen.

Meer informatie over Shadowbringers wordt gedeeld tijdens het Paris Fan Festival dat plaatsvindt op 2 en 3 februari 2019 en tijdens het Tokyo Fan Festival dat plaatsvindt op 23 en 24 maart 2019.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password