Final fantasy XIV Online Patch 6.3 is nu verkrijgbaar

Square Enix voegde vandaag nieuwe uitdagingen toe aan de hooggeprezen MMORPG Final Fantasy XIV Online met de komst van Patch 6.3: “Gods Revel, Lands Tremble.”

De avonturen van de Warrior of Light worden vervolgd in Patch 6.3 met nieuwe main scenario quests, terwijl 8 spelers hun kracht en vaardigheden kunnen beproeven in een nieuwe trial op de niveaus Normal en Extreme. Daarnaast kunnen spelers zich verheugen op een nieuwe dungeon, een alliance raid voor 24 spelers en de nieuwe ultimate raid die met Patch 6.31 verschijnt.Hieronder meer details over de content van patch 6.3:

 • Nieuwe Main Scenario Quests – In de duisternis van de Thirteenth, vindt de Warrior of Light een onverwachte bondgenoot in de half-voidsent vrouw genaamd Zero, die tijdelijk met hem terugkeert naar de Source. Nadat ze zijn bijgekomen van hun recente beproevingen, bereiden ze zich voor op hun verdere zoektocht naar Azdaja. Maar dan blokkeert een onvoorziene dreiging hun pad…
 • Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers – Myths of the Realm, Part 2: Euphrosyne – De beschermgoden van Eorzea, ook wel The Twelve genoemd, lijken op zoek naar een strijd tegen de mensheid om hun ondoorgrondelijke doelen na te streven. Samen met je vrienden ga je opnieuw op weg naar hun hemelse verblijfplaats in het fantoomrijk om de waarheid te onthullen…
 • Nieuwe dungeon – Lapis Manalis – Je zoektocht naar de voidsent voert je naar een verlaten dorp in de bergen van Garlemald waar Garleans ooit de reaper-kunsten beoefenden. Maar wat staat je in het hart van de berg te wachten?
 • Nieuwe trial voor 8 spelers (Normal/Extreme) – De zoektocht naar Azdaja wordt vervolgd – tot een machtige nieuwe vijand op je pad verschijnt…
 • Nieuwe Ultimate Raid – The Omega Protocol (Ultimate) (Patch 6.31) – Stel dat Omega was doorgegaan met zijn meedogenloze proeven en hij het antwoord op zijn vragen had gevonden… De woorden van de minstreel nodigen je uit om je dit scenario voor te stellen en te onderzoeken hoe dit had kunnen aflopen. Wat als het experiment zijn ultieme conclusie had bereikt?
 • Nieuwe Unreal Trial – Containment Bay P1T6 (Unreal) – Zoals altijd hunkert de nepcommandant naar verhalen over levensgevaarlijke dwaasheden. In een poging hem tevreden te stellen, denk je terug aan je hectische ontmoeting met de eikon Sophia. Wanneer deze herinnering tot leven wordt gewekt, sta je opnieuw oog in oog met de Godin, en moet je alles op alles zetten om te overleven…
 • Duty Support-updates – Support wordt toegevoegd voor de resterende hoofdscenario-dungeons van Heavensward (The Great Gubal Library, The Aetherochemical Research Facility, The Antitower, Sohr Khai, Xelphatol en Baelsar’s Wall), zodat die zijn te voltooien met een groep NPC-teamgenoten.
 • Nieuwe Side Story Quests
  • Tataru’s Grand Endeavor – Wanneer Tataru een onverwacht verzoek om samenwerking ontvangt van een kennis in het Verre Oosten, wordt je om onbekende redenen bij de onderhandelingen betrokken…
  • Tales of Newfound Adventure
 • Island Sanctuary Updates – Keer terug naar het paradijs, waar een nieuw bouwwerk en nieuwe dieren, heiligdomrangen en vrijspeelbare voorwerpen op je wachten. Daarnaast is feedback van spelers gebruikt voor vele verbeteringen aan de gebruikersinterface en meer. Dit is het beste moment om terug naar je eiland te keren!
 • The Gold Saucer – Nieuwe Leap of Faith-map toegevoegd – Uit de dieptes van de Black Shroud komt een grote uitdaging voor degenen die hun atletische vermogens wel eens willen beproeven. Ben jij de eerste wandelaar die zo vlot als een sylph kan klimmen?
 • Diverse andere updates – Een nieuwe treasure hunt-dungeon, diverse retainer-aanpassingen, een nieuwe Crystalline Conflict pvp arena, nieuwe custom delivery’s en meer.

Deze update voegt ook extra woonafdelingen toe aan alle woongebieden, voor een totaal van 1.800 nieuwe percelen per wereld. Zo krijgen spelers nieuwe kansen om een huis aan te schaffen voor henzelf of hun Free Company. Meer details zijn beschikbaar op de Lodestone: https://sqex.to/3TuDg

Spelers kunnen nu ook genieten van het jaarlijkse Heavensturn-seizoensevenement dat loopt tot 16 januari en deelnemende spelers kans op seizoensbeloningen biedt.

Fans kunnen ook uitkijken naar de volgende updates in Patch 6.35:

 • Nieuwe Tribal Quests: Loporrits – Nu de maan niet langer nodig is voor interstellaire evacuatie, smeken talloze stemmetjes om een nieuw levensdoel. Gelukkig voor de voormalige bemanning van het ruimteschip heeft hun eigen Dreamingway al veel over dergelijke zaken nagedacht. Hij is vastbesloten om elke Loporrit verder te helpen.
 • New Deep Dungeon: Eureka Orthos – Tegen het eind van het Derde Astrale Tijdperk, toen het oude Allagan-rijk het toppunt van zijn glorie bereikte, speurden onderzoekers diep onder de Kristallen Toren naar geheimen die hun moederland tot nog grotere hoogten zouden kunnen verheffen. In hun laboratorium, genaamd Eureka Orthos, werd het onmogelijke bereikt door beheersing van onsterfelijkheid, klonen en het goddelijke. Dit onderzoek was zo fantastisch dat de legende van Eureka door de eeuwen heen heeft standgehouden. Aan de belangrijkste avonturier van de ster de taak om deze verborgen geheimen van het laboratorium aan het licht te brengen.
 • Somehow Further Hildibrand Adventures – Na enkele surrealistische tegenslagen op de maan, is inspecteur Hildibrand teruggekeerd naar het oppervlak van de ster. Samen met zijn eclectische bemanning stort hij zich op de zoektocht naar de vermiste metgezel van Meester PuPu – een onderneming die de aandacht trekt van oude, even vriendelijke als irritante, kennissen…
 • Wapenverbeterings-quests – Manderville Weapons – Lord Godbert probeert de handleiding van zijn voorouders te ontcijferen om daarmee de magnifieke Manderville-wapens na te kunnen maken. Hoewel hij al geruime tijd vastloopt op cryptische codes, ligt de sleutel tot het doorgronden van deze puzzel eindelijk in zijn goed verzorgde handen!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password