Final Fantasy XIV Online Patch 6.25 introduceert nieuwe gevechtscontent met variant- en criterion-dungeons

Square Enix lanceert vandaag Final Fantasy XIV Online Patch 6.25, inclusief het debuut van de Variant- en Criterion-dungeons, het vervolg van de Somehow Further Hildibrand Adventures-serie, het begin van de Manderville wapenverbetering-questserie, en meer. Spelers kunnen ook uitkijken naar het in-game seizoensevenement All Saints’ Wake dat dit jaar van 19 oktober tot 1 november loopt.

Hieronder meer details over de Patch 6.25-content:

  • Nieuwe Side Story-quests – Somehow Further Hildibrand Adventures worden vervolgd in patch 6.25.
  • Nieuwe Weapon Enhancement-quests – Spelers kunnen in de hele patch 6.x-serie Manderville-wapens krijgen en verbeteren via de Somehow Further Hildibrand Adventures-questline.
  • Nieuwe Tribal Quests: Omicron – Nieuwe dagelijkse quests voor Disciples of the Land.
  • Nieuwe “Variant Dungeons”-gevechtscontent – Spelers kunnen genieten van deze nieuwe dungeon-content met verschillende niveaus – beginnend met de Sil’dihn Subterrane – voor 1-4 spelers, waarbij de moeilijkheidsgraad van vijanden stijgt op basis van het aantal spelers. Dungeons hebben vertakkende routes die veranderen op basis van de acties van spelers in de betreffende dungeon.
  • Criterion Dungeons – Zwaar uitdagende content voor vier spelers, met de kenmerkende structuur en vijanden van Variant Dungeons, maar dan met vaste routes. De Criterion Dungeon-content biedt twee moeilijkheidsniveaus, met beide hun eigen unieke set regels en eigenschappen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password