Final Fantasy XIV Online passeert 18 miljoen geregistreerde spelers

 Final Fantasy XIV Online heeft nu wereldwijd meer dan 18 miljoen geregistreerde spelers. Ondertussen zijn ook de eerste details over Patch 5.2 onthuld.

Daarnaast heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens de 56e Letter from the Producer LIVE-stream een nieuwe serie wereldwijde fanfestivals voor 2020-2021 aangekondigd, samen met het komende  Final Fantasy XIV : Shadowbringers-artboek en een nieuwe gratis-inlogcampagne.


Het in-game Starlight Celebration-evenement loopt van nu tot 31 december: https://sqex.to/YMTXF

Patch 5.2 draagt de titel Echoes of a Fallen Star en is de volgende grote update voor de bekroonde Shadowbringers-uitbreiding, met een schat aan nieuwe content:

  • Nieuwe Main Scenario Quests – Het hooggeprezen verhaal van Shadowbringers wordt vervolgd, waarbij de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn zich verder verdiepen in de mysteriën van The First.
  • Nieuwe questserie voor betere uitrusting – Deze nieuwe questserie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates waarmee spelers krachtige uitrusting kunnen krijgen en meer te weten komen over het moederland van de Hrothgar, de Bozja Citadel.
  • Nieuwe trial: The Ruby Weapon – Spelers kunnen de Ruby Weapon-uitdaging aangaan op de niveaus normal en extreme.
  • Nieuwe Chronicles of a New Era-quest – Ontdek de geschiedenis achter de nieuwe Weapon-serie.
  • Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede hoofdstuk in de Eden-raid-serie biedt uitdagende nieuwe gevechten op de niveaus normal en savage.
  • Ishgardian Restoration-update – Deze nieuwe update voor Disciples of the Hand and Land biedt op verzamelaars gerichte content in de Diadem, crafting-uitdagingen op hoog niveau, een nieuw rangsysteem en meer.
  • Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari biedt toegang tot nieuwe quests die zijn gericht op Disciples of the Land-klasses.
  • Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Voltooi deze nieuwe uitdaging samen met andere avonturiers, of met een groep non-speler-personages met behulp van het Trust-systeem.
  • Aanpassingen aan jobs, aanpassingen aan PvP-acties, New Game+-updates, vele updates voor Crafters en Gatherers, en meer.

Naast dit alles is het eerste artboek van FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers, getiteld The Art of Reflection -Histories Forsaken- nu verkrijgbaar voor pre-orders. Dit prachtige, oversized, full-color artboek verschijnt in mei 2020 en bevat honderden pagina’s met artwork. Het boek wordt geleverd met een bonuscode waarmee spelers in de game een opwindbare Dulia-Chai minion kunnen krijgen.

The Art of Reflection -Histories Forsaken- is te pre-orderen in de Square Enix Store: https://sqex.to/e8jXx

Er werd ook een komende serie wereldwijde FINAL FANTASY XIV Fan Festivals voor 2020-2021 aangekondigd, met bevestigde evenementen in Noord-Amerika, Europa en Japan. Meer details hierover worden later onthuld.

Van nu tot 14 januari worden FINAL FANTASY XIV Online-spelers zonder actief lidmaatschap uitgenodigd om tijdens de feestdagen terug te keren en te genieten van vijf opeenvolgende dagen gratis speeltijd (tot 120 uur) via een speciale Free Login Campaign.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password