Final fantasy XIV Online en PUMA kondigen nieuwe collectie aan om tiende verjaardag van de game te vieren

Square Enix heeft een samenwerking met PUMA aangekondigd voor een Final fantasy  XIV -collectie, om de 10e verjaardag van de game te vieren. De collectie komt op 15 maart beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika. Daarnaast verschijnt deze week patch 6.35 voor de MMORPG  Final fantasy  XIV Online. De patch levert onder andere een nieuwe stage in de quest-serie voor het verbeteren van het Manderville-wapen en een nieuwe deep dungeon genaamd Eureka Orthos. Deze dungeon is een immer veranderend laboratorium dat spelers kunnen verkennen om uitdagingen en beloningen te vinden.

Final fantasy XIV: Online en kledingmerk PUMA hebben hun krachten gebundeld voor een speciale collectie om de 10e verjaardag vanFinal fantasy XIV Online te vieren. De kledinglijn vertegenwoordigt het thema van de geliefde game: de dualiteit tussen licht en donker. De nieuwe collectie is door PUMA speciaal ontworpen voor Final fantasy XIV Online, en bestaat uit schoenen, kleding en accessoires. De collectie combineert het iconische PUMA-DNA met contrasterende kleurstellingen en de iconische afbeeldingen en personages uit de visueel spectaculaire game. De collectie komt op 15 maart beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika.

De collectie komt op 15 maart 2023 beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika.
Patch 6.35 levert onder andere de volgende updates:

  • Nieuwe Tribal Quests: Loporrits – Nu de maan niet langer nodig is voor interstellaire evacuatie, smeken talloze stemmetjes om een nieuw levensdoel. Gelukkig voor de voormalige bemanning van het ruimteschip heeft hun eigen Dreamingway al veel over dergelijke zaken nagedacht. Hij is vastbesloten om elke Loporrit verder te helpen.
  • New Deep Dungeon: Eureka Orthos – Een dungeon die elke keer dat spelers hem betreden weer anders is. Alle spelers beginnen op level 81 en moeten vijanden verslaan om de kracht en ervaring te verzamelen die ze nodig hebben om de geheimen van deze kerker te ontdekken.
  • Somehow Further Hildibrand Adventures – Na enkele surrealistische tegenslagen op de maan, is inspecteur Hildibrand teruggekeerd naar het oppervlak van de ster. Samen met zijn eclectische bemanning stort hij zich op de zoektocht naar de vermiste metgezel van Meester PuPu – een onderneming die de aandacht trekt van oude, even vriendelijke als irritante, kennissen…
  • Wapenverbeterings-quests – Manderville Weapons – Lord Godbert probeert de handleiding van zijn voorouders te ontcijferen om daarmee de magnifieke Manderville-wapens na te kunnen maken. Hoewel hij al geruime tijd vastloopt op cryptische codes, ligt de sleutel tot het doorgronden van deze puzzel eindelijk in zijn goed verzorgde handen!
  • Gereedschapverbeterings-quests – Splendorous Tools – Een legendarisch ambachtsman keert na een kluizenaarsbestaan op de bodem van de Tempest terug naar huis! De Crystalline Mean levert het podium voor een nieuwe saga van uitstekende gereedschappen en bekwame ambachtslieden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password