Final Fantasy XII: The Zodiac Age krijgt update op Steam en PlayStation 4

Final Fantasy XII: The Zodiac Age krijgt een nieuwe update op Steam en PlayStation 4. De update voegtde  features de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van de game toe. Deze versies zijn later verschenen dan de PS4 en Steam versie. Onder andere de optie om de ‘job’ van het personage te resetten en een uitgebreidere Gambit-systeem van drie sets zijn toegevoegd . Dit systeem stelt spelers in staat om de manier waarop teamleden meevechten volledig naar eigen wens aan te passen.

De game verscheen voor het eerst op PlayStation 2 in 2006. The Zodiac Age is een remaster voor de huidige game toestellen.

ARVE Error: Invalid URL Final Fantasy 12: The Zodiac Age in url
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password