Final Fantasy VII Rebirth maakt zich klaar voor het grootste tijdelijke Crossover Event van Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends & Final Fantasy VII Rebirth Event aangekondigd. Vanaf 9 januari kunnen spelers van Apex Legends aan de slag met een gloednieuwe Limited Time Mode Takeover, inclusief het Buster Sword R2R5 en Materia Hop-Ups. Het in-game-evenement introduceert ook een reeks nieuwe op Final Fantasy VII Rebirth geïnspireerde cosmetische items, waaronder nieuwe Legendary-skins, Epic-skins, stickers, emotes en meer.

Gedurende drie weken wordt de niet-competitieve Battle Royale-modus van Apex Legends vervangen door de Final Fantasy VII Takeover. In deze spannende nieuwe modus kunnen spelers het Buster Sword R2R5 gebruiken om te sprinten, kogels te blokkeren, een krachtige Limit Break te ontketenen en nog veel meer. Dit gaat gepaard met nieuwe effecten in de vorm van zowel Materia Hop-Ups, die voordelen bieden waaronder Area-of-Effect (AoE) Lightning en HP Absorption, als een Soldier Nessie die met spelers meevecht.

Spelers omarmen op deze manier niet alleen de door Final Fantasy VII Rebirth geïnspireerde gameplay, ze gaan er ook zo uitzien. Er komen nieuwe skins naar de Outlands, waaronder een door moogles geïnspireerde skin voor Wattson, samen met iconische skins voor Wraith, Crypto en nog veel meer. Deze skins kunnen worden ontgrendeld met Apex Coins en maken deel uit van een Final Fantasy VII Rebirth-set met 36 tijdelijke cosmetische items. Deze bestaan onder andere uit het Mythic Buster Sword R5, het eerste Mythic-item dat door elke Legend kan worden gebruikt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password