Final Fantasy VII Rebirth-demo ontvangt update met nieuwe speelbare content

SQuare Enix  heeft vandaag een update uitgebracht voor de demo van Final Fantasy VII Rebirth, de langverwachte RPG die op 29 februari verschijnt, exclusief voor de PlayStation 5 console. Het nieuwe deel van de gratis demo heet “Dawn of a New Era in Junon” en vormt een uitbreiding van de “Fall of a Hero in Nibelheim”-demo die eerder deze maand verscheen. Het nieuwe deel van de demo biedt een indruk van de uitgestrekte wereld die spelers wacht in de ‘most anticipated game of 2024.

Download de gratis Final Fantasy VII Rebirthdemo hier.

“Dawn of a New Era in Junon” is verkrijgbaar als gratis update voor de eerder verschenen demo. In dit nieuwe deel van de demo verschijnen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII aan de rand van Junon, een versterkt bolwerk met een onderwaterreactor. Deze preview is speciaal gemaakt voor de demo en vindt plaats nadat spelers enkele uren in de hoofdverhaallijn zijn gevorderd. De demo biedt toegang tot een klein stukje van de enorme in-game wereld, die spelers vrijelijk kunnen verkennen. Speur naar schaten met je trouwe chocobo-ros, maak waardevolle items met de nieuwe Item Transmuter, bewijs je moed in spannende Combat Assignment-missies en meer.

Dit is het perfecte moment om de tweedelige demo te downloaden en je voor te bereiden op de wereldwijde release van Final Fantasy VII Rebirth. Spelers die het eerste deel, “Fall of a Hero in Nibelheim,” hebben voltooid ontvangen in de volledige game de bonussen Kupo Charm en Survival Set, en krijgen de optie om hetzelfde deel in de game over te slaan**, zodat spelers nu al een voorsprong op het avontuur kunnen nemen. Maar natuurlijk kunnen spelers desgewenst dit deel van de game ook gewoon opnieuw spelen.

Aangezien het Junon-gebied in de demo is aangepast om de content compacter te maken, kunnen in de demo gemaakte vorderingen niet worden overgezet naar de volledige game. De demo biedt spelers wel de kans om alvast vertrouwd te raken met nieuwe vormen van verkenning, nieuwe synergy-aanvallen en hoe ze door te vechten de relaties tussen personages kunnen versterken.

Demo-bonussen: Kupo Charm en Survival Set

Daarnaast is een demo-patch uitgebracht die automatisch wordt gedownload. Deze patch herstelt kleine visuele foutjes, naast andere aanpassingen.

Final Fantasy VII Rebirth werd tijdens de Game Awards verkozen tot ‘most anticipated game of 2024’ en levert het nieuwe verhaal in het veelgeprezen remake-project van FINAL FANTASY VII. In dit op zichzelf staande avontuur ontsnappen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII uit de dystopische stad Midgar om de wijde wereld in te trekken. Om jacht te maken op Sephiroth, een angstaanjagende figuur uit Clouds verleden die over de planeet wil heersen, moeten deze onwaarschijnlijke helden hun krachten bundelen met nieuwe metgezellen, zoals de geestdriftige ninja-agent Yuffie en de slimme, katvormige robot Cait Sith. Ga samen met deze personages de strijd aan om hun lot te bepalen. Verken klassieke omgevingen die tot nieuw leven zijn gewekt met vele details. Geniet van tientallen uren aan zijmissies, jachtpartijen, mini-games en rijke verhalen over de mensen en culturen op de planeet.

Na het spelen van de demo kunnen spelers die meer Final Fantasy  VII-content verlangen aan de slag met Final Fantasy  VII EVER CRISIS, de populaire mobiele RPG die meer dan 7 miljoen keer is gedownload. Deze game is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of STEAM. In Final Fantasy  VII EVER CRISIS verkennen spelers de belangrijkste verhalende elementen van de Final Fantasy  VII-tijdlijn, waaronder zowel de gebeurtenissen uit de originele game als nieuwe verhalende elementen die zijn geschreven door Kazushige Nojima die het verhaal en scenario van Final Fantasy Rebirth schreef.

Final Fantasy VII Rebirth is het vervolg op het eerste deel in de trilogie,Final Fantasy VII REMAKE, dat in 2020 verscheen en wereldwijd werd geprezen door pers en spelers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password