Final Fantasy VII-heldin Tifa nu beschikbaar in Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix maakt vandaag bekend dat Tifa, het geliefde personage uit Final Fantas VII, nu te koop is als downloadbaar personage in Dissidia Final Fantasy NT en Dissidia Final Fantasy NT Free Edition voor STEAM en PlayStation 4.

Tifa Lockhart sluit zich vandaag aan bij het immer groeiende aantal speelbare personages in DISSIDIA FINAL FANTASY NT, en brengt haar eigen, krachtige vechtstijl met zich mee. Als Assassin-personage, is Tifa een meester in de vechtkunst en kan ze diverse krachtige acties ontgrendelen naarmate ze haar vijanden vaker raakt. Haar Limit Break-vaardigheid versterkt haar bondgenoten op basis van het aantal successen dat ze haalt op de gokmachine die daarbij in beeld verschijnt.

Om de recente lancering te vieren van FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers, de nieuwste uitbreiding van de MMO FINAL FANTASY XIV Online, kunnen spelers ook een speciaal nieuw uiterlijk downloaden voor het downloadbare personage Zenos yae Galvus. Het Legatus of the XIIth-uiterlijk van Zenos is gratis te downloaden vanaf vandaag tot 7 augustus 2019 17:59 CET op STEAM en 23:59 CET op PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password