Final Fantasy Pixel Remaster-serie verschijnt op 19 april voor PlayStation 4 en Nintendo Switch

Square Enix maakt vandaag bekend dat de geliefde Final Fantasy Pixel Remaster-serie, die eerder alleen verkrijgbaar was op Steam en mobiele platformen, op 19 april 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Pixel Remaster-serie bestaat uit Final Fantasy I tot Final Fantasy VI en biedt alle magie van de originele uitgaves, trouw aan het retro-design, maar met quality-of-life upgrades voor de best mogelijke ervaring van deze meesterwerken.
De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versie van de Final Fantasy  Pixel Remaster-series krijgen enkele unieke features, zoals de optie om te schakelen tussen de originele soundtrack en de nieuwe versie van de muziek, en de keuze in lettertypes – spelers kunnen nu de standaard letters of het pixel-gebaseerde lettertype kiezen. Daarnaast kunnen PlayStation 4- en Nintendo Switch-spelers de gameplay naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld door willekeurige gevechten aan- of uit- te zetten, of ervaringsvermenigvuldigers in te stellen tussen 0 en 4.

Alle zes titels in de Final Fantasy Pixel Remaster-serie zijn apart te koop in de PlayStation Store of Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers de Final Fantasy I-VI Bundle open om de hele serie binnen te halen. Vanaf vandaag kunnen spelers de digitale Nintendo Switch-versie pre-orderen. Spelers die de Nintendo Switch-versie van games uit de Final Fantasy Pixel Remaster-serie aanschaffen vóór 25 mei 2023 ontvangen twee wallpapers. Spelers die met de Final Fantasy I-VI Bundle de complete serie aanschaffen, ontvangen alle 12 wallpapers.

Spelers die games uit de Final Fantasy Pixel Remaster-serie voor PlayStation 4 aanschaffen tussen 19 april – 25 mei 2023 ontvangen een theme en avatar van de gekochte games. Spelers die de complete serie in de Final Fantasy I-VI Bundle aanschaffen ontvangen alle themes en avatars (in totaal zes van elk).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com