Final Fantasy Pixel Remaster-serie komt in lente 2023 naar PlayStation 4 en Nintendo Switch

Square Enix maakt bekend dat de geliefde Final Fantasy pixel remaster-serie, die voorheen alleen verkrijgbaar was voor Steam en mobiele platformen, in de lente van 2023 verschijnt voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. De pixel remaster-serie levert alle magie van de originelen, verrijkt met quality-of-life-verbeteringen, zonder afbreuk te doen aan het retro-design van deze meesterwerken.

De digitale versies van alle zes titels in de Final Fantasy pixel remaster-serie, Final Fantasy I tot en met Final Fantasy VI, kunnen apart of als bundel aangeschaft worden. De nieuwe, fysieke versie van Final Fantasy I-VI Pixel Remaster -FF35th Anniversary Edition- biedt het volgende:

  • Final Fantasy I-VI Collection.
  • Anniversary Edition-doos met goodies.
  • Een speciale gamehoes met lenticulaire druk.
  • Een dubbel-elpee met opnieuw gearrangeerde game-muziek en exclusief artwork van Kazuko Shibuya.
  • Een exclusief artboek met character pixel art van Final Fantasy.
  • Acht gestileerde pixel art-personage-figuurtjes in doorzichtige verpakking.

De Final Fantasy I-VI Pixel Remaster -FF35th Anniversary Edition- is exclusief verkrijgbaar via de Square Enix Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password