Final Fantasy 8 Remastered komt in September

Vandaag heeft Final Fantasy via twitter laten weten dat Final Fantasy 8 Remastered vanaf 3 september beschikbaar zal zijn voor de pc, PS4, Switch en Xbox One.

Het is al een tijdje bekend dat Final Fantasy 7 en Final Fantasy 10 remastered worden en Final Fantasy 8 sluit zich daar nu bij aan.

Final Fantasy 8 is een RPG game die voor het eerst is uitgebracht in 1999 voor de PlayStation. Het verhaal volgt een jonge groep huurlingen die geleid wordt door Squall Leonhart. Ze worden meegesleurd in een conflict dat aangewakkerd wordt door Ultimecia, een tovenares uit de toekomst die de tijd wil comprimeren.

De game krijgt een aantal nieuwe functies; als eerste ‘Battle Assist’. Wanneer Battle Assist ingeschakeld is blijven de HP en ATB balken altijd vol en Limit Breaks kunnen op ieder moment geactiveerd worden. Verder krijgt de speler de keuze gevechtsmomenten uit de weg te gaan en kunnen alle cut scenes drie keer versneld worden.

Verder zijn er nog een aantal functies die pc-exclusief zijn;

  • All Items: Krijg alle items op een aantal na
  • All Abilities: Krijg alle vaardigheden voor de verworven GFs.
  • GF Max Level: Max alle levels voor de verworven GFs.
  • Max Gil: Max je Gil
  • Max Magic: Max de opslag voor alle verworven magie
  • All Limit Breaks: Krijg alle Limit Breaks
  • All Cards: Krijg alle kaarten behalve de zeldzame kaarten.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password