Final Fantasy 7 Remake krijgt een ‘Classic Mode’

Square Enix toonde nieuwe gameplay van Final Fantasy 7 Remake tijdens de Tokyo Game Show. Hier werd ook een zogenaamde ‘Classic Mode’ aangekondigd.

Wanneer de Classic Mode wordt ingeschakeld, valt het personage van de speler automatisch aan en ontwijkt hij aanvallen. Het enige dat spelers dan moeten doen tijdens gevechten is een actie selecteren wanneer het ATB-metertje vol is gelopen. Ook Limit Breaks kunnen door spelers zelf worden gekozen.

In de gameplay wordt verder ook een minigame getoond, alsmede een gevecht tussen Cloud, Tifa, Aerith en eindbaas Aps. Het meest opvallende tijdens dit gesprek is dat Cloud Ifrit op het slagveld oproept.

Tokyo Game Show is inmiddels afgelopen. Vorige week kwam er al een uitgebreide trailer van Final Fantasy 7 Remake uit. De eerste episode van de game zelf verschijnt op 3 maart 2020 op PlayStation 4.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password