Fifa 19 viert de Uefa Champions League met nieuwe content

Fifa 19 viert het hoogtepunt van competitief clubvoetbal wanneer de UEFA Champions League aanbelandt in de knockout-fase van het toernooi. Om dit te vieren brengt EA nieuw cover artwork uit met drie potentiële Champions League-winnaars: Neymar Jr., Kevin de Bruyne en Paulo Dybala.

Vanaf vandaag kunnen spelers die FIFA 19 kopen en nog geen FIFA Ultimate Team™ (FUT) hebben gespeeld (inclusief EA Access en Origin Access-proefversies), starten met hun FUT-team met één van deze spelers voor een leen-periode van 10 wedstrijden. Ze ontvangen daarnaast ook speciale FUT 19 content met UEFA Champions League thema, waaronder vier speciale UEFA Champions League-tenues en 5 UEFA Champions League-speleritems (tot 85 algemene rating)*.

De Champions en Ultimate editions op PlayStation®4, Xbox One en PC bieden daarnaast een reeks extra content aan bovenop de volledige game, zoals Jumbo Premium FUT packs, Cristiano Ronaldo en Neymar Jr. leenitems voor een bepaald aantal FUT-wedstrijden, speciale FUT-tenues ontworpen door de soundtrack-artiesten van FIFA en meer.

Met meer dan 55 miljoen gespeelde UEFA Champions League-wedstrijden in meer dan 180 landen tot nu toe, hebben de spelers al duizenden keren het toernooi gespeeld. Spelers kunnen in onderstaande graphic indrukwekkende EA SPORTS FIFA 19 UEFA Champions League data bekijken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password