Fifa 19 nu verkrijgbaar

Vandaag bracht Electronic Arts EA SPORTS FIFA 19 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen met de UEFA Champions League roem behalen in allerlei game modes, waaronder het nieuwe Aftrap dat ook ‘Huisregels’ bevat en uitgebreidere statistieken om de competitie tussen vrienden op te voeren. In FIFA Ultimate Team™ zijn splinternieuwe ICONS toegevoegd, en het volledig nieuwe speltype Division Rivals dat nieuwe manieren biedt om online de strijd aan te gaan. Daarnaast mondt het laatste hoofdstuk van het alom geprezen verhaalgedreven speltype The Journey: Champions uit in drie nieuwe speelbare verhaallijnen, elk met een eigen individuele reis door een onderling verweven voetbalverhaal. Bleacher Report benadrukt dat “dit absoluut een FIFA is om enthousiast over te worden” en Four Four Two noemt FIFA 19 “een verplichte aankoop”. Klik hier om meer te weten over de beschikbare functies en game modes in FIFA 19.

“Met de diepe integratie van de UEFA Champions League heeft de game dit jaar een nieuw niveau van authenticiteit bereikt,” aldus Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA. “We hebben ook enorm positieve feedback gekregen over de nieuwe gameplaymechanismen en de toevoeging van nieuwe game modes in Aftrap, van spelers die de game zelf hebben kunnen ervaren in de demo, EA Access en Origin Access. We zijn erg enthousiast dat nog meer spelers van over de hele wereld aan de slag kunnen met ‘The World’s Game’.

In The Journey: Champions komt Alex Hunter terug in de UEFA Champions League om roem te behalen met Real Madrid FC op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers kunnen kiezen uit drie individuele verhaallijnen van Alex Hunter, Danny Williams en Kim Hunter. Nadat hij heeft getekend bij Real Madrid staat Alex in de schijnwerpers terwijl hij een balans moet zien te vinden tussen zijn sterrenstatus en familie. Danny zet zijn carrière voort in de Premier League, waarbij hij wordt uitgedaagd met een nieuwe rol voor zijn club. Ondertussen rondt Kim de middelbare school af en wordt ze geconfronteerd met belangrijke beslissingen over haar toekomst en de druk die het met zich meebrengt op het hoogste niveau te voetballen in de Women’s World Cup. De originele soundtrack van Oscar®-winnende componist Hans Zimmer en componist Lorne Balf: The Journey: Champions is nu ook verkrijgbaar. Luister hier.

FIFA 19 introduceert ook nieuwe functies op Nintendo Switch en levert een kampioenswaardige ervaring op en buiten het veld. Van live content-updates in FIFA 19 Ultimate Team tot de authentieke game mode Carrière en de volledige nieuwe, zelfstandige game mode UEFA Champions League kunnen spelers, ongeacht waar ze ook spelen, plezier beleven aan een volledige FIFA-ervaring. FIFA 19 voor Nintendo Switch™ biedt ook unieke team- en spelerpersoonlijkheden, de toevoeging van de officiële televisiepresentatie voor een aantal van de grootste competities ter wereld, en verbetering van je mogelijkheid om af te maken dankzij de vernieuwde aanvallen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password