FGS Wereldpremière | Heroic Turn-Based RPG Wrestle Story.

Wrestle Story, een episch pro-wrestling avontuur met hard-hitting turn-based RPG combat van Tic Toc Games, is zojuist de wereldwijde ring ingegaan zoals aangekondigd op Future Games Show Spring 2023. De ontwikkelaar achter fanfavorieten als Adventures of Pip en B.ARK, brengt zijn liefde voor worstelen naar de harten van velen op Windows PC en Mac via Steam.
Goud en glorie lonken net over de horizon in de wereld van de Vijf Gebieden. Omarm de vurige geest van een onverschrokken underdog die probeert een corrupt netwerk omver te werpen dat de sport waar je van houdt wil controleren. Draai de rollen om tegen elk van de zogenaamde “kampioenen” door brutale, op tijd gebaseerde aanvallen uit te voeren en – natuurlijk – flitsende finishers die zorgen voor een schone overwinning, zodat het publiek uit zijn dak gaat!

Natuurlijk zou de overwinning niet zo mooi zijn zonder je trouwe crew. Rekruteer bondgenoten op het pad naar grootheid en koester sterke banden om een onstuitbare kracht te creëren. Personaliseer en versterk elk lid met speciale uitrusting, extraatjes, vaardigheden, toegangsmuziek en meer om zwakke punten uit te buiten en intrigerende volgelingen te overrompelen met een vernietigende tag team blitz.

Creëer je eigen worstelaar met coole tatoeages, hippe kapsels en meer om de worstelwereld op jouw manier te beïnvloeden. Ontrafel diepgaande verhalen over de hele wereld en beheers diverse stijlen van King’s Road tot Lucha Libre, allemaal om vijandelijke worstelaars beschamend op hun knieën te laten vallen!

Bestudeer steeds krachtigere moves en verhoog je statistieken om aan de top te blijven als de vijandelijke stallen steeds harder worden. Als alle babyfaces het loodje leggen, is er een ware held nodig om op te staan en de worstelwereld te redden van de oneervolle indringers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com