Feature: Previously on World of Warcraft: Dragonflight

Vorig jaar lanceerde Blizzard Entertainment World of Warcraft: Dragonflight, de negende uitbreiding van het razend populaire multiplayer online rollenspel. In Dragonflight betreden spelers een nieuwe wereld vol avontuur en krijgen ze de kans om de Dragon Isles, een continent vol oerwonderen, opnieuw te beleven of te verkennen en lang vergeten geheimen te ontdekken. 

In deze gids reis je terug door het verhaal tot nu toe en verken je alles, van de lore tot personages en onontdekte nieuwe gebieden.

Erfenis van Dragonflight

Vele duizenden jaren geleden was Azeroth het thuis van de voorouders van draken – primitieve beesten die werden geregeerd door oerinstincten. Onder hen waren er echter vijf die de vonk van intelligentie hadden aangestoken en die dieper dachten/voelden dan anderen.

Toen Galakrond opstond, verenigden deze vijf zich om hem te verslaan en voor hun dapperheid kregen zij geschenken van de Titanen en veranderden zij in de Aspecten, leiders van de dragonflights en beschermers van Azeroth.

Na hun opstijging creëerden de Aspects een nieuwe wereld, De Dragon Isles, een prachtige plek en een baken van hoop voor de hele wereld. Maar toen de draken werden opgeroepen tijdens de aanval van het Legioen op Azeroth en de wereld uiteenviel in de Grote Zonsondergang, werden hun landen verzegeld door de Titanen die de magie weghaalden en het land slapend achterlieten.

Maar een golf van kracht heeft de magie onder de Dragon Isles, het hart van het drakenrijk en het voorouderlijke thuis van de Draken van Azeroth, weer doen ontwaken. Als de Dragon Isles ontwaken, staat een nieuw continent vol geschiedenis klaar om verkend te worden, maar ook oude vetes en lang sluimerende bedreigingen. Overspoeld met elementaire magie en de levensenergie van Azeroth, keren de Dragon Aspects terug naar de eilanden, om hun plaats als beschermers van Azeroth weer op te eisen.

Oorsprong van de Dracthyr

Terwijl we de mysteries van dit nieuwe rijk ontdekken, komt het verhaal van de Dracthyr naar boven. Dit oude ras van humanoïde draken zijn creaties van Neltharion, Deathwing en nieuwe toevoegingen aan de franchise. Zij zijn een ras van felle krijgers die de magie van de dragonflights kanaliseren en over het slagveld manoeuvreren terwijl ze hun bondgenoten genezen of hun vijanden schade toebrengen.

Gebonden aan de wil van Neltharion door een oud Titan-artefact, waren ze soldaten en vochten ze tegen Raszageth the Storm Eater, een van de leiders van de Primalist rebellion. Maar tijdens de strijd werd het Titanenartefact vernietigd en werd de magie die de Dracthyr verenigde verdreven. Toen Neltharion de Dracthyr niet langer kon controleren, nam hij ze gevangen en bevroor ze in de tijd.

Nu een oude vijand terugkeert, zijn de Dracthyr ontwaakt en ontvouwt zich hun verhaal.

10.1 Embers of Neltharion

In 10.1 zoeken de Primal Incarnates een voordeel in hun campagne tegen de Dragon Aspects. Het pad naar Neltharions geheime laboratorium wordt diep onder de Dragon Isles onthuld. De Primal Incarnates boren enorme tunnels in de aarde om de grot bloot te leggen, in een zoektocht naar de geheimen van Neltharion.

In dit nieuw onthulde gebied duiken we diep onder de oppervlakte naar Zaralek Cavern, naar een plek met een dodelijk geheim – Neltharions lang verloren laboratorium, Aberrus Approach. Als je naar beneden reist om deze nieuwe zone te verkennen, is deze opgesplitst in verschillende biomen met verschillende wezens.

Binnen deze plek komen we meer te weten over Neltharion en zijn oorsprong, maar ook wat er gepland was met de creatie van de Dracthyr. Naarmate je je verder begeeft, komen we meer te weten over het verhaal van de Dracthyr, dat zich nog steeds aan het ontrafelen is nu ze ontwaken uit een stacis waar ze duizenden jaren in hebben gezeten.

Als je meer wilt weten over de Dragonflight, kijk dan op de World of Warcraft website, of volg voor real-time updates de officiële Twitter.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com