Fast Travel Games onthult asymmetrisch multiplayer verstoppertje VR-spel Mannequin

Fast Travel Games kondigt vandaag Mannequin aan, een asymmetrisch VR-spel voor meerdere spelers voor maximaal vijf spelers, vol spanning, sociale deducie en snelle, plotselinge actie. In het spel staan buitenaardse ‘mannequins’, die opgaan in het leven van bevroren aardbewoners, tegenover speciale agenten die op jacht zijn om ze uit te roeien. Mannequin wordt in 2024 gelanceerd op Meta Quest, SteamVR en PlayStation VR2. Lees meer en meld je aan voor komende playtests op www.mannequingame.com
De wereld is gestopt. De tijd is bevroren. Alle pogingen om contact te maken met de aliens zijn mislukt. Speciale agenten zijn ingezet om de dreiging voor eens en voor altijd te neutraliseren. Speel als buitenaardse Mannequins en zet dodelijke hinderlagen op door je voor te doen als mensen die bevroren zijn in de tijd, of als menselijke Agenten met hightech gadgets om de Mannequins van een afstand te neutraliseren.

  • Kies je kant: Een buitenaardse aanwezigheid is over de hele wereld verschenen en de wereld staat stil. De First Responders die zijn gestuurd om de locaties te onderzoeken, zijn allemaal het slachtoffer geworden van de bevroren tijd. Speel in wedstrijden voor maximaal vijf spelers als een buitenaardse Mannequin of sluit je aan bij de menselijke special forces als Agent. Bekwaamheid ligt niet in schietvaardigheid, maar in de kunst om de tegenstander te slim af te zijn.
  • Speel als mens: Mannequins richten zich op lijf-aan-lijfgevechten en kunnen bedreigingen bevriezen door ze aan te raken. Spelers kunnen hun VR-headset, controllers en lichaam gebruiken om te poseren in de 3D-ruimte om op te vallen tussen de in de tijd bevroren mensen. Infiltratie is het gereedschap en de kunst van camouflage is het meesterschap.
  • Vecht als een agent: Agenten zijn gespecialiseerd in gevechten op afstand met een EMP Gun om de aliens te neutraliseren. Gebruik de EMF-lezer om verborgen bedreigingen te ontdekken of maak gebruik van de krachtstations om op te laden en het tactische voordeel in de strijd te grijpen.
  • Stemchat: Communiceer en strategiseer intern zonder dat de tegenstander meeluistert. Naast de verhitte gevechten kun je socializen, experimenteren met poses en communiceren met medespelers in de lobby.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password