Fast Travel Games Launches GameVRoom App for SteamVR

Fast Travel Games en ontwikkelaar Really Interactive hebben vandaag GameVRoom gelanceerd in Early Access voor SteamVR. Met GameVRoom kunnen gebruikers niet-VR desktop games van Steam spelen op een virtueel scherm met een VR headset en controllers. Download de app vandaag nog op SteamVR voor 9,99 dollar, met een lanceringskorting van 10%.
GameVRoom is een sociaal meeslepende ervaring waarmee gebruikers virtuele omgevingen kunnen aanpassen, gepersonaliseerde toetscombinaties kunnen instellen en elk spel uit de Steam-bibliotheek vanuit hun luie stoel kunnen spelen. Host een privé- of openbare kamer, stel het thema in als een chic appartement of een strak ruimteschip, en speel hits uit de Steam-bibliotheek van desktopgames solo of met maximaal drie vrienden in multiplayermodus.

GameVRoom biedt unieke tools en functies voor aangepaste gameplay, waarmee gebruikers:

  • Een muis, toetsenbord of gamepad emuleren voor naadloze bewegingen op manieren die zijn afgestemd op VR.
  • Controlleracties, poses en gebaren, zoals het draaien van de hand of het reiken over de schouders, te binden aan acties op de pc.
  • Maak virtuele knoppen en plaats ze overal in de omgeving om een besturingsoppervlak te bouwen, en deel aangepaste lay-outs in de gemeenschapsbibliotheek.

“GameVRoom brengt flat-screen gaming naar nieuwe hoogten met de kracht van VR, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om met vrienden te genieten van desktop titels in een inventieve ruimte,” aldus Jonatan Crafoord, Creative Director en Co-Founder bij Really Interactive. “Het maakt niet uit hoe vaak je je favoriete games hebt verslagen, we moedigen je aan om ze opnieuw te bezoeken met GameVRoom voor een frisse ervaring.”

GameVRoom is compatibel met de meeste SteamVR-capabele headsets. Gebruikers kunnen de komende maanden uitkijken naar extra functies en verbeteringen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password