Fast & Furious Crossroads racet in mei 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en pc

Bandai Namco , Universal Games and Digital Platforms en Slightly Mad Studios hebben vandaag Fast & Furious Crossroads aangekondigd, een team-based actiegame met voertuigovervallen die plaatsvindt in het adrenalinerijke Fast & Furious-universum. De game komt in mei 2020 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. The Ninth Chapter in de Fast & Furious-filmsaga komt op 22 mei 2020 uit in de Amerikaanse bioscopen.

Met een authentieke verhaallijn, vol met helden, gadgets, auto’s en non-stop cinematische actie, zal Fast & Furious Crossroads gameplay brengen die de hartslag verhoogt, zowel in singleplayer story mode, als in een multiplayer mode die binnenkort verder wordt onthuld.

De Fast & Furious Crossroads story mode breidt het Fast & Furious-universum uit met Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson die hun rollen als Dom, Letty en Roman spelen in een actierijk avontuur dat zich afspeelt op prachtige, wereldwijde locaties. Sonequa Martin-Green (STAR TREK: Discovery, The Walking Dead) en Asia Kate Dillon (BILLIONS, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) voegen zich ook bij de sterrencast.

Spelers zullen van de straten van exotische plekken reizen naar de duistere wereld van internationale spionage, waar ze overvallen op hoge snelheid plegen en stunts uithalen terwijl ze strijden tegen een nieuwe bedreiging.

“Fast & Furious blijft een van de meest geliefde franchises ooit en blijft innoveren op bijzondere manieren,” zegt Jim Molinets, SVP van Production, Universal Games and Digital Platforms. “Fast & Furious Crossroads is een authentieke ervaring die trouw blijft aan de serie door herkenbare elementen waar fans van houden te benadrukken – een cast vol sterren, een verhaal met hoge inzet, over-de-top actie, diepe familiebanden en, natuurlijk, snelle wagens.”

“We zijn heel blij om onderdeel te zijn van deze enorme wereldwijde franchise, en om Fast & Furious-fans de kans te geven om uit eerste hand de actie, wagens, en gadgets die ze kennen en waar ze van houden te ervaren,” zegt Katrin Darolle, Director of Publishing, BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “We zijn toegewijd om aansprekende games te creëren en te ontwikkelen, en Fast & Furious Crossroads voegt zich bij een groeiende line-up games die gecreëerd is door BANDAI NAMCO voor fans over de gehele wereld.”

“Als grote fans van de franchise is het een grote eer om de Fast & Furious-franchise uit te breiden naar de wereld van videogames met een gloednieuw verhaal, de introductie van een nieuwe crew met banden met geliefde karakters, en iconische en prachtige omgevingen,” zegt Andy Tudor, Chief Creative Officer, Slightly Mad Studios. “Met easter eggs voor fans en een intense multiplayer-ervaring, bevindt Fast & Furious Crossroads zich op een spannende ramkoers die spelers achter het stuur plaatst.”

Fast & Furious Crossroads wordt ontwikkeld door Slightly Mad Studios, de studio die recentelijk is overgenomen door Codemasters, de award winnende Britse gameontwikkelaar en uitgever die gespecialiseerd is in het maken van racegames van hoge kwaliteit. De game komt in mei 2020 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password