Farming Simulator krijgt esports league met prijzenpot van 250.000 euro

Giants Software heeft de Farming Simulator League aangekondigd. Dat is een esports league rond, jawel, Farming Simulator, met een prijzenpot van 250.000 euro. 10 teams zullen het via verschillende toernooien doorheen Europa tegen elkaar opnemen, om zo een deel van dat geld voor zich te winnen.

De vraag is natuurlijk wat de Farming Simulator League precies in zal houden. Wat dat betreft kan verwezen worden naar het Farming Simulator Championship dat vorig jaar al werd gehouden om de mogelijkheden van esports voor de franchise te verkennen. Toen moesten teams zo goed mogelijk hooinalen op elkaar stapelen. Voor de Farming Simulator League echter wordt gebruik gemaakt van Farming Simulator 19, waarvoor een nieuwe 3v3 mode wordt voorzien. Die zou traditionele elementen bevatten, zoals oogsten, maar ook nieuwe, leuke en uitdagende elementen hebben.

Meer concrete informatie over de Farming Simulator League wordt later nog onthuld.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password