Farming Simulator Kids nu beschikbaar om de vreugde van het boerenleven te leren

Kinderen zetten hun eerste stappen op virtuele grond en leren nu over het plezier en het belang van landbouw met Farming Simulator Kids. Beschut, gezond en schattig – dat is wat uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software biedt aan kleine boeren in de dop op Nintendo Switch, iPhone, iPad en Android-apparaten. De game biedt een veilig spel om te spelen, ondersteunt ouderlijk toezicht, vertrouwt op visuele presentatie en schattige esthetiek.
Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om een gezellig boerderijleven te leiden en te genieten van allerlei activiteiten rondom de natuur en haar producten: Plant en oogst voedzame gewassen, zorg voor lieve dieren, produceer en verhandel talloze producten zoals aardbeienmelk, en nog veel meer.

Met de visuele charme van een handgetekend kinderboek worden kinderen gemotiveerd om zelf verbanden te leggen tussen hun ontdekkingen. Nadat ze hebben geleerd hoe planten groeien door eenvoudige stappen in het veld te volgen, krijgen ze een idee van de waarde van het gebruik van gewassen om producten te maken en handel te drijven.

“Hoewel de Farming Simulator-serie gezinsvriendelijk is en blijft, is Farming Simulator Kids speciaal ontworpen voor de jongste boeren,” zegt Thomas Frey, Creative Director bij GIANTS Software. “Het is zowel voor ons als voor ouders belangrijk om een veilige en creatieve virtuele omgeving te bieden waar kinderen zelfstandig kunnen spelen en leren.”

Dit alles wordt nog fascinerender als ze een trekker mogen besturen en hun kleine kleurrijke avatar achter het stuur van een John Deere-machine kruipen. De gerenommeerde fabrikant was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling. Een aantal van zijn iconische machines in opvallend groen met gele accenten kunnen kinderen al herkennen van de echte velden in de buurt van hun huis.

Vanaf het begin zijn er verschillende omgevingen beschikbaar om te verkennen: Het boerenhuis met meerdere kamers, het boerenland rijk aan gewassen, een ruime schuur vol dieren en de boerenmarkt waar kleine boeren voorwerpen ruilen en verzamelen. Er zijn er nog meer gepland voor de nabije toekomst.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password