Farming Simulator 23 nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Een nieuw agrarisch tijdperk breekt aan op de Nintendo Switch™ met de komst van  Farming Simulator 23. In dit vervolg op het wereldwijd geprezen Farming Simulator 20 biedt uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software virtuele boeren nieuwe gewassen, machines, maps en spelmogelijkheden. En kippen, zoals te zien in de vermakelijke launch trailer.

Speel met machines van de echte merken
Landbouw, veeteelt en bosbouw: voer diverse interessante en ontspannende taken uit met de gedigitaliseerde machines van wereldberoemde merken als Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra & vele andere fabrikanten. De gezinsvriendelijke ervaring speelt zich af op twee nieuwe maps, Amberstone en Neubrunn, die met de seizoenen mee veranderen en waarop je tijdens je wandeltochten allerlei voorwerpen kunt vinden en verzamelen.

Er zijn dit keer 14 gewassen om te verbouwen, waaronder nieuwkomers druiven, olijven en sorghum. Daarnaast zijn gameplay-mechanics als ploegen en wieden toegevoegd als nieuwe mogelijkheden om het land te bewerken. Ook zijn er nu productieketens, die interessante nieuwe opties bieden om kostbare goederen te produceren. Spelers kunnen bijvoorbeeld graan oogsten voor het maken van meel, wat ze kunnen gebruiken om brood of heerlijke gebakjes mee te bakken in de bakkerij.

Launch trailer: Hier komen de kippen!
Farming Simulator 23 voegt kippen toe aan koeien, paarden, varkens en schapen. Om de komst van deze eierproducenten te vieren, zijn de kippen tot hoofdrolspelers van de launch trailer verkozen. De trailer toont de eindeloze variatie aan agrarisch speelplezier – vanuit het perspectief van zo’n ontsnapte kip.

“Met deze nieuwe mijlpaal in mobiel boerderijplezier onderstrepen we onze aanvoerdersrol in dit genre voor het hele gezin,” zegt Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. “Farming Simulator 23 bewijst dat simulatie-games niet alleen op bepaalde platformen werken, maar geschikt zijn om altijd en overal van te genieten.”

Nu verkrijgbaar!
Farming Simulator 23 is voor de Nintendo Switch verkrijgbaar in winkels en de Nintendo eShop. Ga naar de Farming Simulator-website en de press-area van GIANTS Software voor meer informatie.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com