Farming Simulator 22 : Uitgebreide Premium Edition & nieuwe uitbreiding verschenen

Een verse lading premium-content maakt dit de beste tijd om aan het boerenleven te beginnen: uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software heeft de Premium Expansion en Premium Edition van Farming Simulator 22 uitgebracht zodat spelers kunnen genieten van nog meer variatie op pc en consoles.

  • De Premium Edition bevat het internationaal bekroonde Farming Simulator 22, zes maps, zeven officiële contentpakketten en de Platinum & Premium Expansions.
  • De Premium Expansion is gloednieuw en ook apart verkrijgbaar. Deze uitbreiding voegt de nieuwe Centraal-Europese map Zielonka toe, plus groenteteeltopties met nieuwe gewassen en machines.Content van de uitbreiding: Nieuwe map, gewassen & machines
Zielonka biedt spelers de flair van Centraal-Europese omgevingen, geïnspireerd door landen als Polen en Tsjechië. Het schilderachtige landschap rond een afgelegen dorpje biedt vruchtbare grond om te bewerken voor het verbouwen van nieuwe groentes: wortels, pastinaak en rode biet – die worden toegevoegd aan de totale lijst met 20 gewassen, naast nieuwe fabrieken en productieketens.

Spelers kunnen gebruikmaken van meer dan 35 nieuwe voertuigen en apparaten, allemaal authentiek nagemaakt met meer details dan ooit. Deze werktuigen bieden spelers volop nieuwe mogelijkheden voor de groenteteelt. De uitbreiding omvat het debuut van de merken Dewulf, Gorenc, Agrio & WIFO in de serie, en nieuwe machines van BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ & anderen.

Premium Edition Content: een uitgebreide verzameling
De Premium Edition van Farming Simulator 22 laat zowel nieuwe als bestaande boeren genieten van een uitgebreide verzameling content, inclusief het Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Vermeer Pack, Göweil Pack, Hay & Forage Pack, Horsch AgroVation Pack & Oxbo Pack.

Daarnaast omvat deze versie de nieuwe Premium Expansion en de op bosbouw gerichte Platinum Expansion die Volvo introduceerde in de serie, naast vele andere merken, gameplay-mechanics, een nieuwe map en meer. In totaal biedt de Premium Edition meer dan 150 merken en meer dan 400 apparaten om te gebruiken in de single-player en multiplayer-modes.

“Met de door onszelf uitgegeven Premium Edition hebben we een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt,” zegt Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. “Nieuwe spelers kunnen nu hun eerste stappen zetten in ons ontspannende universum, terwijl ervaren spelers die de aanvullende content goed kunnen gebruiken om de komende winter steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. De Premium Edition biedt de grootste variatie aan omgevingen, machines en mogelijkheden in de serie tot op heden.”

Farming Simulator 22: Premium Edition & Expansion zijn verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password