Farming Simulator 19 Platinum: Pre-order nu en krijg bonusvoertuigen

Breid de schat aan content in Farming Simulator 19 nog meer uit met de Platinum Expansion die meer dan 35 voertuigen en hulpmiddelen van CLAAS toevoegt, één van ‘s werelds grootste landbouwbedrijven. Krijg het CLAAS Dominator & Torion Pack wanneer je Faming Simulator 19 Platinum Edition of Expansion pre-ordert.

Farming Simulator 19 Platinum is beschikbaar als de alleenstaande Platinum Edition inclusief de game en uitbreiding, of de Platinum Expansion als upgrade voor een bestaande Farming Simulator 19 versie. De basis Farming Simulator 19-ervaring komt inclusief twee gebieden, 350 voertuigen en gereedschappen, tientallen gewassen en dieren om jouw droomboerderij waar te maken.

Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de Platinum Expansion downloaden als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kun je de Platinum Expansion krijgen als deel van de Season Pass, of de Farming Simulator 19 Premium Edition.

Vergeet ook niet dat gamescom bijna om de hoek komt kijken, een belangrijke tijd voor de Farming Simulator familie en fans. De Platinum Edition zal op de show zelf aanwezig zijn, naast CLAAS. Het tweede Farming Simulator League Toernooi zal ook plaatsvinden; kan Team Trelleborg de verwachtingen waarmaken, of zal iemand de eerste winnaars van de troon stoten? Volg en kijk het toernooi op Twitch, YouTube en Mixer tijdens gamescom.

Farming Simulator 19 Platinum Edition en Expansion komen uit op 22 oktober. Platinum Edition zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC via retail en digitaal. Platinum Expansion zal op alle platformen digitaal beschikbaar en via retail op PC. Beide digitale versies van de game ondersteunen Mac.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password