Farming Simulator 19 Platinum Edition vanaf nu verkrijgbaar

Farming Simulator 19 Platinum is vanaf vandaag verkrijgbaar op pc/Max, PlayStation 4 en Xbox One! Deze gigantische upgrade voor Farming Simulator 19 is verkrijgbaar als expansion of als opzichzelfstaande editie, inclusief alle content van Farming Simulator 19. De upgrade levert vele vernieuwingen en toevoegingen, maar het belangrijkste is wel dat het felbegeerde CLAAS-merk voor het eerst naar Farming Simulator is gekomen. Bekijk de launch trailer om alvast enkele van de 35+ nieuwe voertuigen en gereedschappen te zien.

De CLAAS-voertuigen en gereedschappen, inclusief de LEXION 8900, de JAGUAR 960 TT, en de XERION 5000, versterken het aanbod van andere grote namen in de industrie – zoals John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra en meer. Al deze voertuigen en gereedschappen bieden nieuwe mogelijkheden voor een nog diepere ervaring.

Hiermee is het totaal aantal voertuigen en gereedschappen opgelopen tot meer dan 380, voor eindeloos veel manieren om je boerderij te runnen, inclusief veehouden, bosbouw, oogsten en veel meer. Rijd op je paard door twee enorme omgevingen en speel samen met je vrienden in de multiplayer, of breid je game steeds verder uit met mods.

De Platinum Edition is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, zowel in winkels als digitaal. De Platinum Expansion is op alle platformen digitaal verkrijgbaar, de pc-versie ligt ook in fysieke winkels. De digitale versies van beide games zijn compatibel met Mac.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password