Farming Simulator 19 Alpine Farming Expansion nu verkrijgbaar

De Alpine Farming Expansion voor Farming Simulator 19 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc/Mac, PlayStation 4 en Xbox One! GIANTS Software en Focus Home Interactive leveren met veel plezier deze uitbreiding die een heel nieuwe bergachtige omgeving toevoegt, inclusief nieuwe voertuigen en nieuwe apparaten. Bekijk nu de launch trailer om je alvast op het besturen van de nieuwe landbouwvoertuigen te verheugen!

Nieuwe voertuigen en activiteiten tussen de bergen

Bestuur meer dan 30 authentieke voertuigen en landbouwwerktuigen van leidende merken als Aebi, Lindner, PÖTTINGER, SIP en meer, in het hart van de bergvalleien van Erlengrat, de nieuwe omgeving die de expansion toevoegt. Een zeer speciale toevoeging is de Rigitrac SKE 50, het eerste elektrische voertuig in de serie. Ontdek de specifieke uitdagingen van de alpenlandbouw met even spannende als lucratieve activiteiten, zoals de grasoogst, de belangrijkste nieuwe activiteit van deze uitbreiding.

Geniet van de meest complete ervaring in Farming Simulator 19 Premium Edition, vanaf vandaag verkrijgbaar!

Voor de meest complete boerderij-ervaring zit je goed met  de Premium Edition. Deze bevat naast de best-selling basisgame Farming Simulator 19 maar liefst 10 aanvullende contentpakketten, inclusief de Alpine Farming- en Platinum-uitbreidingen. De fysieke versie van de Premium Edition bevat ook een premium artbook met 72 pagina’s dat nieuwkomers vertrouwd maakt met de wereld van Farming Simulator 19!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password