Farmer’s Dynasty is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Nacon en Toplitz Productions maken bekend dat Farmer’s Dynasty nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Droom je al jaren over een bestaan op het platteland? Farmer’s Dynasty laat je teruggaan naar de natuur om een echte boer te worden.

Begin met eenvoudig gereedschap en geniet van een steeds diepere ervaring waarin je onder andere kunt bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten als kassen en silo’s aan te schaffen. Zo kun je spelenderwijs proberen één van de beste boeren van het dorp te worden.

Sociale aspecten spelen ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je namelijk deelnemen aan de evenementen in het dorp om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen zelfs leiden tot een romantische relatie en je eigen gezinnetje op het platteland.

  • Leef het boerenleven: bouw je boerderij op, begin een gezin en bewerk je land.
  • Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulator en managementgame.
  • Volop mogelijkheden je boerderij te herstellen, te verbouwen en uit te breiden.
  • Geniet van de vrijheid om te gaan waar je wilt in een open platteland wereld.
  • Help je buren met diverse missies om sociale punten te verdienen.
  • In deze realistische simulatie leer je hoe je verschillende machines kunt gebruiken en je gewassen het beste kunt verbouwen voor maximale opbrengst.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password