Far Cry 6 dit weekend gratis te spelen

Far Cry 6 is vanaf nu gratis te spelen tot 7 augustus voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Nieuwe spelers krijgen toegang tot de volledige game, evenals alle gratis downloadbare content die tot nu toe is verschenen, volledig speelbaar in coöp.

 

Spelers die hun strijd tegen het regime van Antón Castillo in Far Cry 6 willen voorzetten, behouden hun progressie en profiteren van kortingen tot 60% op de game, Season Pass en DLC’s, via de verschillende online stores. Bij aankoop van een pc-editie op de Ubisoft Store, krijg je ook nog €5 in Wallet-beloningen om te gebruiken bij je volgende aankoop.

 

Daarnaast maken spelers kans op geweldige prijzen, door mee te doen aan de Far Cry 6-fotowedstrijd. Om deel te nemen moeten spelers met de fotomodus feature een in-game foto, video of GIF posten op Twitter, Instagram of TikTok die hun ‘zomergevoel’ het beste weergeeft. Alle inzendingen moeten de hashtag #FarCry6FreeWeekendContest bevatten om kans te maken op fantastische prijzen, waaronder AMD Radeon RX 6800 XT grafische kaarten, Far Cry 6 collector figurines, Tobii eyetrackers en Corsair headsets. Wereldwijd worden er 15 winnaars geselecteerd.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password