Fantasy MMORPG AION Classic krijgt grote update 2.4 Stormwing’s Revenge

Gameforge’s MMO AION Classic is zojuist nog beter geworden: Update 2.4, getiteld Stormwing’s Revenge, is nu live! Deze belangrijke update verrijkt het spel met nieuwe gear en instances voor zowel PvE- als PvP-avonturiers. De content is gratis beschikbaar voor alle spelers en biedt nieuwe uitdagingen voor degenen die krachtiger willen worden dan level 55.
Overzicht van de nieuwe instanties in update 2.4: Stormwing’s Revenge:
Liberated Beshmundir Temple (PvE-instance): Er komt nog een PvE-instance beschikbaar – de Liberated Beshmundir Temple – waarin je het opneemt tegen de ooit gevangen Stormwing in een andere dimensie en waarin je nieuwe, griezelig blauwe Liberated Stormwing-wapens krijgt voor de moeite.
Abyssal Splinter (PvE-instantie): Abyssal Splinter, de hoogste vestingkamer, accepteert maximaal 12 spelers en kan worden betreden als je het Divine Fortress bezet. Als een alliantie-type instance dungeon, kunnen er verschillende beloningen worden verkregen, maar om het uit te spelen is teamwork en serieuze inspanning nodig.
Arena of Glory (PvP-instance): De Arena of Glory is een slagveld waar de sterksten die hun waarde hebben bewezen in de Arena of Discipline/Chaos samenkomen en het uitvechten in een strijd om glorie en beloningen. Naarmate spelers verder komen in de Arena of Glory, kunnen ze Abyss-punten en symbolen van glorie verdienen op basis van hun ranking.
Upgrade naar grootheid – Ontketen de Storm in jezelf! Bereid je voor op een revolutie in je gevechtservaring in versie 2.4 en daarna met de baanbrekende bevrijde Stormwing-wapens! Met deze machtige wapens kunnen spelers hun eigen pad naar glorie uitstippelen en attributen gebruiken die passen bij de unieke reis van hun personage.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password