Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World aangekondigd voor mobiele apparaten

Geïnspireerd op The Wizarding World van J.K. Rowling, Nieuwe verborgen objecten mobiele game verschijnt wereldwijd in november 2016

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World aan, een nieuwe verborgen objecten mobiele game geïnspireerd op de Harry Potter en Fantastic Beasts films. De game is vanaf 17 november beschikbaar, een dag na de release van de langverwachte Warner Bros. Pictures bioscoopfilm Fantastic Beasts and Where to Find Them. De game is te downloaden via de App Store voor iPhone en iPad en via Google Play voor Android mobiele apparaten.

Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World is ontwikkeld door Mediatonic in samenwerking met WB Games San Francisco. De game biedt spelers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de Wizarding World als nieuwe leerlingen van het Ministry of Magic. Spelers bezoeken bekende locaties zoals de Leaky Cauldron, Diagon Alley en Hogsmeade waar zij gloednieuwe magische mysteries ontdekken. Door verborgen objecten te ontdekken, bewijsmateriaal te analyseren, toverspreuken te gebruiken en toverdrank te brouwen, onderzoeken en ontrafelen spelers onverklaarbare gebeurtenissen en beschermen daarmee magische wezens.

“We zijn enorm verheugd om fans een nieuwe mobiele game te bieden die geïnspireerd is op J.K. Rowling’s Wizarding World en die spelers uitnodigt om hun eigen fantastische wezens te ontdekken,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World biedt een plezierige magische mobiele ervaring voor alle spelers.”

Spelers kunnen hun Wizarding World ervaring delen met vrienden en medeleerlingen door in te loggen op Facebook. Daar kunnen ze ook de voortgang van anderen zien en een helpende hand bieden. Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World is gratis beschikbaar via de App Store en Google Play.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password