Fame, Fortune, and Frogurt: 2K en Gearbox Software kondigen New Tales from the Borderlands aan in oktober 2022

2K en Gearbox Software hebben aangekondigd dat New Tales from the Borderlands, een nieuw standalone, een keuzegebaseerd, interactief, verhalend avontuur dat zich afspeelt in het Borderlands-universum, wereldwijd verkrijgbaar zal zijn op 21 oktober 2022. Vanaf vandaag kunnen consumenten pre-orderen op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, en pc via Steam en de Epic Games Store.
New Tales from the Borderlands dompelt spelers onder in een diepgaand en origineel verhaal vol onverwachte wendingen, hartverwarmende emotie en klassieke Borderlands-humor. In de door oorlog verscheurde metropool Promethea beslissen spelers over het lot van drie underdogs die er op uit zijn om chaos hun business te maken, met de altruïstische wetenschapper Anu, haar ambitieuze “streetwise” broer Octavio, en de woeste, frogurt-flinging Fran.

Spelers nemen het op tegen een planetaire invasie, een gruwelijk vault monster en koelbloedige kapitalisten in deze filmische thrill ride waarin wat er daarna gebeurt afhangt van hun beslissingen. Elke keuze, groot of klein, kan van invloed zijn op hoe het verhaal zich ontvouwt, vaak op onverwachte manieren, en alleen door het spel te spelen zullen spelers volledig begrijpen hoe hun beslissingen de Borderlands kunnen veranderen.

New Tales from the Borderlands wordt ontwikkeld door Gearbox Software, onder leiding van Gearbox Quebec – een ongelooflijk team met een lange geschiedenis in het creëren van meeslepende Borderlands verhalende ervaringen. Gearbox Software werkte ook samen met belangrijke oud-studenten van het oorspronkelijke verhalenteam van Telltale Games om het gloednieuwe verhaal in New Tales from the Borderlands vorm te geven.

Belangrijke kenmerken van New Tales from the Borderlands zijn:

  • HET VERHAAL VAN DRIE LIEVE LOSERS – Beslis over het lot van de altruïstische wetenschapper Anu, haar ambitieuze, “straatwijze” broer Octavio, en de woeste, kikker-zwaaiende Fran. Met niets meer te verliezen en alles te winnen, zul je je een weg klauwen en bedriegen door dit spannende vijfdelige verhaal;
  • EEN UITZONDERLIJK CINEMATISCH ADVENTUUR – De Borderlands zijn niet alleen de thuisbasis van Vault Hunters, psychopaten en CEO’s van wapenkorpsen; ze zitten ook vol met vertrapte, onverschrokken burgers die gewoon proberen rond te komen. Met een groot aantal terugkerende en nieuwe gezichten, zal dit onvergetelijke verhaal zeker in de smaak vallen bij nieuwe en oude fans;
  • JOUW KEUZES BEPALEN HET VERHAAL – De beslissingen die je neemt bepalen hoe je verhaal op onverwachte manieren afloopt. Of het nu Anu’s visie is van een universum dat meer dan wapens verkoopt, Octavio’s dromen van roem en fortuin, of Fran’s ijzige plot voor wraak, hun succes of falen hangt van jou af.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password