Fallout 76 Livestream met Rick & Morty, Ninja, Logic

Voel je je al schwifty? Dat komt wel. We nemen de grootste streamer op de planeet, een once-in-a-generation raptalent, het meest geliefde komische duo van deze tijd en dwingen hen om samen te overleven in de wildernis van Appalachia. Het goede nieuws is dat je niet naar een alternatieve dimensie hoeft te reizen om te zien wat er gebeurt! Stem op vrijdag 9 november af op Mixer of Twitch voor een ongeziene Fallout 76 stream op Xbox One met Ninja, Logic, en niemand minder dan Rick and Morty (ja, die Rick and Morty) voor wat zeker weten hét streaming evenement van het jaar is.

Mis geen seconde van de actie die start op vrijdag 9 november om 03:00 uur.

De Fallout 76 B.E.T.A. is nu beschikbaar voor alle spelers die de game ge-preordered hebben op Xbox One, PlayStation 4 of PC. Fallout 76 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 14 november.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password