Fallout 76 | Expeditions: The Pitt Is nu beschikbaar en gratis voor alle spelers
Expeditions: The Pitt bevat:

  • Nieuwe Locatie – Reis terug naar het naoorlogse Pittsburgh voor de eerste keer sinds Fallout 3. Ooit een baken van industrie, maar het nucleaire conflict heeft de eens zo grote stad verwoest. Verhoogde stralingsniveaus hebben de inwoners gemuteerd, waardoor onenigheid en strijdende facties uit de chaos zijn ontstaan.
  • Expeditions – Grootschalige herhaalbare missies voor groepen van maximaal vier spelers. Vanuit Whitespring Refuge in Appalachia drijven spelers een Vertibird aan om ze naar het hart van The Pitt te vervoeren. Wat wacht zijn willekeurig geselecteerde herhaalbare endgame missies die zijn ontworpen om de meest ervaren groepen te testen.
  • Nieuwe verhaallijn en facties – Ontdek een nieuwe verhaallijn die draait om twee strijdende facties: de arbeidersvrijheidsstrijders van de Union en de machtsbeluste roversfactie van de Fanatics. Vecht voor de Union om te helpen hun thuis te heroveren. Ontmoet de excentrieke en mechanisch vaardige leiders, leer over de interessante banden die hen binden en ontdek hoe de giftige woestenij van The Pitt de inwoners tot waanzin drijft.
  • Nieuwe beloningen –Verover Expeditions om Stamps te verdienen, een nieuwe valuta die je kunt inwisselen bij de Union. Verzamel unieke nieuwe wapens, Power Armor, outfits, C.A.M.P.-meubels en meer, allemaal gemaakt door Union-monteurs.
  • Nieuwe vijandenVerdedig jezelf tegen allerlei wezens in The Pitt, waaronder de terugkeer van de dodelijke en agressieve Trogs, terwijl je de dichtbegroeide straten van de stad en het ondergrondse labyrint van The Pitt verkent.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password