Fallout 76 bevat een geheime Amerikaanse bunker

In Fallout 76 wordt een geheime Amerikaanse bunker ‘Project Greek Island’ inbegrepen. Dit maakt Xbox-medewerker Larry Hyrb bekend na op een preview-event Fallout 76 gespeeld te hebben.

Hyrb sprak kort over Project Greek Island in Fallout 76 tijdens een aflevering van zijn laatste podcast. In de podcast zei Hyrb dat de bunker tot een bepaald niveau in de game verschijnt. Echter werden er verder geen details bekendgemaakt. Het toevoegen van Project Greek Island in Fallout 76 is in zekere zin logisch te noemen gezien het scènario die in de game van toepassing is.

De Amerikaanse bunker van Project Greek Island bevindt zich onder het Greenbier Resort in West Virginia tussen de Blue Ridge Mountains. De bunker werd gebouwd in 1958 onder leiding van toenmalig president Dwight D. Eisenhower. Eisenhower liet de bunker bouwen uit angst van een nucleaire aanval. De bunker ligt vier uur verwijderd van Washington D.C. en moest alle leden van het Amerikaans Congres in leven kunnen houden en voorzien van alle benodigdheden.

Een nucleaire aanval bleef echter uit en de bunker was daardoor nooit benodigd. Echter bleef het wel een geheim voor een lange tijd nadat het was gebouwd totdat het in 1992 werd ontdekt via een bericht in de Washington Post. Na het bericht werd de bunker door de Amerikaanse overheid ontmanteld.

Fallout 76 verschijnt op 23 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password