Fallout 76 bèta niet van pc te verwijderen tenzij je volledige game hebt

Nu de bèta van Fallout 76 achter ons ligt, is het uitkijken naar de officiële release van de game op 14 november. Spelers die intussen de bèta van hun pc willen verwijderen, stuiten echter op problemen. Blijkbaar is het immers niet mogelijk om (via de normale weg) de bèta te verwijderen als je niet ook de volledige game bezit. Gebruikers wordt gevraagd zich aan te melden bij de Bethesda.net launcher, waarna ze de boodschap krijgen dat ze geen toegang hebben tot de game, waardoor bijgevolg ook niets verwijderd kan worden.

Wat er precies aan de hand is, is onduidelijk. Gespeculeerd wordt dat het om een tijdelijk probleem gaat en dat de bèta wel gewoon verwijderd kan worden eens de game effectief gelanceerd is en de nodige servers geactiveerd zijn, maar dat valt nog af te wachten.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password