Fallout 4: Nuka-World Trailer

De zomer is bijna voorbij, maar het is nooit te laat voor een trip naar Nuka-World, de favoriete reisbestemming van de Amerikanen! Grijp naar je Nuka-World Park Guide voordat je de hele familie in jouw Chryslus Corvega propt. Neem alvast enkele minuten om de prachtige gastheren van Nuka-World te ontmoeten, maak kennis met Bottle en Cappy en leer meer over het park door volgende veiligheidsvideo te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=xYA2EaDJneA

Fallout 4: Nuka-World is een enorm pretpark, klaar om wereldwijd gelanceerd te worden op donderdag 30 augustus op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Verken een volledig nieuw gebied met een open wildernis en verschillende parkzones zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en de Galactic Zone. Leid dodelijke Raiders bendes, gebruik ze om nederzettingen te veroveren en de Commonwealth te vormen naar eigen wens. Nuka-World bevat nieuwe quests, Raiders, wapens, wezens en meer. Enjoy the ride!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password