Fallout 4 mods uitgesteld op PlayStation 4

Bethesda heeft aangekondigd dat de bèta waarin spelers fallout 4mods kunnen testen op PlayStation 4 voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Bethesda kondigde het uitstel aan via hun Twitter-account.

De bèta zou oorspronkelijk in juni verschijnen. Bethesda heeft nog geen nieuwe releasedatum bekend gemaakt, maar belooft zo snel mogelijk met meer info naar buiten te komen.

Vorige had Bethesda nog enkele problemen om mods werkend te krijgen op PlayStation 4. Zo had men problemen met geluidsbestanden, omdat de Playstation 4 een uniek bestandstype gebruikt. Ook mogen geüploade bestanden op playstation 4 maximaal 900 mb groot zijn, waardoor grotere mods beperkt zijn. Op de Xbox One is er 2 gb beschikbaar voor mods. Bethesda werkt samen met Sony om het limiet te verhogen.

Mods zijn al langer beschikbaar op pc en de Xbox One biedt nu ongeveer een maand mods aan. Vorige week bracht Bethesda nog een update uit voor Xbox One om diefstal van mods tegen te gaan.

Bethesda heeft na Fallout 4 nog meer plannen om met mods op consoles te werken. De recentelijk aangekondigde remaster van The Elder Scrolls 5: Skyrim ondersteunt ook mods op beide consoles.

1448640952825

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password