Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants Spotlight Trailer!

Onder de onderdrukkende heerschappij van de tiran Ivor, vechten de inwoners van kasteel Welkin om te overleven. De wereld is bedekt met miasma en ze hebben geen andere keuze dan te lijden, totdat een onwaarschijnlijk duo hem uitdaagt. Zal een onwaarschijnlijke alliantie tussen een politicus en een wreker genoeg zijn om de kansen te overwinnen?

Wil je een exemplaar winnen van Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants? Doe mee aan onze retweetwedstrijd om kans te maken op een spel voor jou en een vriend! De wedstrijd loopt nu tot 15 juli 2022.

Zorg ervoor dat je de Deluxe Edition vooraf bestelt, inclusief het “Fallen Legion Compendium” Softcover Art Book en de Digital Deluxe Soundtrack. Ontvang bovendien de exclusieve NISA Online Store Bonus Card set met een speciale boodschap van Spencer Yip zelf door het spel vooraf te bestellen in de NISA Online Store.

Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants komt op 23 augustus 2022 naar PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password