FACTS is terug met een spetterende line-up!

De grootste spellenbeurs van België, Spellenspektakel, verrijkt het festival
FACTS, het tweejaarlijks festival rond popcultuur, kondigt met trots de komst aan van Ierse acteur Colin O’Donoghue. Op 22 en 23 oktober kunnen fans een handtekening bemachtigen, samen op de foto gaan of hem het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A-panel.

Colin O’Donoghue is het best bekend van zijn rol als Kapitein Haak (Killian Jones) in de hitserie Once Upon a Time. Hij vertolkte ook rollen in The Rite, The Right Stuff en What Still Remains.  Daarnaast leende hij zijn stem aan personages in onder meer Trollhunters, Luck en Tales of Arcadia.

 

Fantastische line-up
Colin O’ Donoghue maakt met zijn komst de line-up compleet. Ook deze bekende gasten zakken af naar FACTS:

  • Eliza Taylor (The 100, All Saints, Neighbours, The November Man)
  • Billy Boyd (Lord of the Rings, Outlander, Magic: The Gathering Arena, Seed of Chucky)
  • Alfred Enoch (Harry Potter, How To Get Away With Murder)
  • Xolo Maridueña (Cobra Kai, Blue Beetle)
  • Gianni DeCenzo (Cobra Kai)
Niet alleen sterren uit de filmwereld komen langs. In de toegewijde Artist Alley ontmoet je gerenommeerde kunstenaars en striptekenaars. Denk aan award-winnende artiesten die meewerkten aan The Simpsons, Doctor Who, Marvel, DC en veel meer!
Stap in een magisch universum

Ook nieuw dit jaar: Het Spellenspektakel. FACTS slaat de handen in elkaar met deze Nederlandse beurs om nog meer leuke spellen en games aan te bieden aan bezoekers. Naast een volledige zone waarin je alles kan uitproberen, kan je voor het eerst meedingen naar de titel Belgisch Kampioen Saboteur. Met meer dan honderden internationale exposanten, cosplayparades en -wedstrijden, workshops, panels en andere magische activiteiten wordt het voorlaatste weekend van oktober er één om zeker in je agenda te noteren.

Voor tickets en info, surf naar www.facts.be

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password