F1 2019 lanceert deze week – Trailer

In het heetst van de 2019 Fia Formula One World Championship-strijd kunnen spelers nu hun eigen rivaliteiten ontwikkelen met de launch van F1 2019, nu twee maanden eerder dan vorige edities. Spelers die de F1 2019 Legends Edition aangeschaft hebben drie dagen eerder toegang krijgen op PlayStation 4 , Xbox One en PC.

FIA Formula 2 Championship
Met de langste ontwikkelingscyclus van welke Codemasters F1 gamedan ook, komt F1 2019 met een serie primeurs waaronder de toevoeging van het 2018 FIA Formula 2 Championship™ waar spelers kunnen strijden tegen F1 nieuwelingen Lando Norris, George Russel en Alexander Albon. De game lanceert met de F2 Feeder Series: een op scenario-gebaseerde introductie die de uitkomst van de game verandert gebaseerd op de acties, overwinningen en reacties van de speler. Het F2™2019 seizoen zal later in het jaar als gratis digitale download beschikbaar worden gemaakt.

Career Mode
Een andere primeur is driver transfers die in Career Mode verschijnen, meestal aan het einde van elk seizoen. Gevestigde sterren waaronder huidig F1-wereldkampioen Lewis Hamilton en aartsrivaal Sebastian Vettel kunnen een onwaarschijnlijke partnerschap aan gaan, of hun rivaliteit doorzetten in de kleuren van compleet nieuwe teams. Alle nieuwe contracten zijn gebaseerd op prestatie, dus talenten met veelbelovende resultaten kunnen zich tekenen bij een titel-mededinger of degraderen naar een team met minder ambitieuze doelen.

Klassieke auto’s
F1® 2019 bevat 18 klassieke auto’s uit elk decennium, vanaf de jaren ’70 tot aan 2010. Spelers kunnen geweldige momenten van weleer herbeleven in de best presterende auto’s van die generatie, waaronder de Lotus 72D uit 1972, de McLaren MP4/4 uit 1988, en de Williams FW18 uit 1996 tot aan de Red Bull RB6 uit 2010. Daarnaast bevat de F1 2019 Legends Edition de McLaren MP4/5B van Alain Prost en de Ferrari F1-90 van Ayrton Senna uit 1990. De McLaren MP4-25 en de Ferrari F10 maken ook deel uit van de F1 2019 Anniversary Edition die lanceert op vrijdag 28 juni. Spelers kunnen ook een 2019 Regulation auto, ontworpen in samenwerking met Ross Brawn en Pay Symonds, naar believen aanpassen met een serie liveries en in de online multiplayer mode de baan op gaan.

Esports
Met de sterke groei van de F1 New Balance Esports Series kunnen spelers op de hoogte blijven van het laatste nieuws en eventdetails, livestreams en highlights bekijken in het nieuwe in-game Esports-gebied. Later dit jaar kunnen competitieve spelers een plek op één van de tien F1® teams winnen en vanuit de games deelnemen aan toekomstige heats.

“We zijn dolblij met de toevoeging van F2™, Senna en Prost en Career Mode Driver Transfers, als grote nieuwe toevoegingen aan de F1®-franchise. Ook zijn de integratie van League Racing en F1® Esports voor fans die competitief willen racen mooie nieuwe toevoegingen”, zei Lee Mather, F1® 2019 Game Director bij Codemasters. “De toevoeging van F2™, compleet met hun regels en unieke raceweekenden, zullen racefans een nieuwe ervaring geven. We zijn in het bijzonder trots op de nieuwe visuele facelift op essentiële banen waaronder Monaco en Bahrain, compleet met gloednieuwe belichtingseffecten. De vroege releasedatum zorgt ervoor dat fans twee maanden eerder dan vroegere seizoenen hun eigen rivaliteiten kunnen ontwikkelen en we kunnen niet wachten tot ze aan de slag gaan met de volledige game.”

Launchfeest
Op zondag 30 juni wordt de lancering van de gloednieuwe racegame van Codemasters officieel gevierd bij de Ziggo F1® Live waar duizenden F1®-fans bij elkaar komen in de Ziggo Dome om Max Verstappen aan te moedigen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Bezoekers krijgen voor aanvang van de race de mogelijkheid om aan de hand van F1® 2019 in een racesimulator een snelle rondetijd neer te zetten. Bezoekers met de snelste rondetijden gaan naar huis met de gloednieuwe racegame. Om het publiek alvast in de stemming te brengen gaat de top van de Nederlandse F1®-esports op het hoofdpodium de strijd tegen elkaar aan in F1® 2019.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password