Eye of the storm trailer voor Just Cause 4 onthuld

Just Cause 4 maaktzichklaarvoor de launch van volgendemaand met de release van een gloednieuwe Eye of The Storm Cinematic Trailer, die als eerst is getoond op de specialeX018 episode van Inside Xbox, live vanuit Mexico City.

Just Cause 4 is een nieuw avontuur vol adrenaline voor losgeslagen agent Rico Rodriguez. Als Rico naar Solís afreist om de waarheid te ontdekken achter de dood van zijn vader, moet hij het opnemen tegen de Black Hand, onder leiding van de genadeloze Gabriela.

De CGI trailer is geproduceerd en geregisseerd door Visual Works, in samenwerking met Director’s Duo. Naast de titeltrack, ‘I’m Just (Remix)’ door Artizan, zijn er nog drie tracks gemaakt voor Just Cause 4. Deze kunnen nu worden gedownload. Het volledige Just Cause-album komt uit tegelijk met de game uit op 4 december. Houd ook de limited edition gekleurde vinyl in de gaten!
Download ‘I’m Just (Remix)’ en de andere Just Cause 4 Artizan tracks hier: https://listnin.co/JustCauseSoundtrack

Just Cause 4 verschijnt 4 december op Xbox One, pc en PS4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password