Explosieve nieuwe gameplay onthuld voor Flintlock: The Siege of Dawn

Vandaag is gloednieuwe gameplay onthuld voor Flintlock: The Siege of Dawn, de aankomende Action-RPG souls-lite van indie-ontwikkelaar A44 Games in samenwerking met uitgever Kepler Interactive. In de nieuwe trailer van vandaag krijgen spelers een frisse blik op het krachtige duo van hoofdpersoon Nor Vanek en haar mysterieuze metgezel Enki terwijl ze gloednieuwe magische en tactische vaardigheden gebruiken en gemene nieuwe vijanden tegenkomen in het gebied Wanderer’s Rest, plus een glimp van nieuwe cosmetica en uitrusting die Nor zal ontdekken en ontketenen wanneer Flintlock: The Siege of Dawn in de zomer van 2024 uitkomt op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC (via Steam en Epic Games Store).
A44 Games heeft ook bevestigd dat er in maart 2024 een uitgebreide gameplayvideo wordt onthuld met meer kijkjes op nieuwe personages, gameplay-systemen en geweldige nieuwe vaardigheden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password