Experimenteel moordmysteriespel Dead Meat komt in 2024 naar Steam

Indiestudio Meaning Machine heeft vandaag DEAD MEAT aangekondigd – een experimentele moord-mysteriegame waarin spelers hun eigen woorden gebruiken om een verdachte te ondervragen. DEAD MEAT komt in 2024 naar Steam – en is vandaag al beschikbaar op de wishlist.

Het vertelt het verhaal van Lucia, een robotica-ingenieur die zojuist haar man heeft vermoord… waarschijnlijk. Het is jouw taak om die zo belangrijke bekentenis te krijgen – door je eigen woorden te gebruiken om ze te manipuleren, over te halen, te bedreigen of zelfs te verleiden tot een bekentenis. Maar wees gewaarschuwd: Lucia is geen doetje. Je zult dus creatief moeten zijn en klassieke strategieën moeten gebruiken die je in films hebt gezien, of zelfs geheel nieuwe strategieën moeten bedenken.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password