Expedition Zero Terrorizes Predator and Prey op PC, 24 maart

Expedition Zero, een intense survival horror-ervaring, vraagt wie er zal jagen of gejaagd zal worden wanneer het PC overvalt via Steam op donderdag 24 maart 2022. Ontwikkelaar Enigmatic Machines en uitgever tinyBuild nodigen overlevenden die stalkers zijn geworden uit om de nieuwe demo van de groteske reis te ervaren, waarin nieuwe gebieden en gameplay-features worden getoond, vanaf maandag 21 februari tijdens Steam Next Fest.

Verken de bevroren uitgestrektheid van landelijk Siberië als de laatste overlevende van een wetenschappelijk onderzoek dat misliep. Gevangen in een verlaten militaire onderzoekszone, omringd door onontkoombare muren, worden vriezende levensbedreigende temperaturen, bijtende sneeuwstormen, gebrek aan middelen en honger al snel de minste van de zorgen van de onderzoeker. Verbijsterend gegrom in het donker onthult een gruwelijk vleesetend bosmonster en andere verdorven wezens die hongerig zijn naar bloed.

Vermijd koste wat het kost een gruwelijke ondergang. Richt nieuwe veilige punten in voor kwellende momenten van ongemakkelijke rust, vaak het verschil tussen leven en dood. Vlucht, word prooi of vecht terug met een potentieel machtig mecha-pak. Plunder en bewerk nuttige apparaten en modules om het pak te upgraden en het om te vormen tot een almachtig harnas tegen de gevaren die op de loer liggen.

Word sterker met elke dag die voorbijgaat terwijl je de zwakheden van het gemene beest ontdekt om het tegen hem op te nemen in een dodelijk duel. Een van deze nachten kan de prooi eindelijk de jager worden, met de juiste middelen en kennis.

Doorzoek verlaten wetenschappelijke laboratoria, vervallen huizen, verlaten kerken en het angstaanjagende bos. Onderzoek elk hoekje en gaatje om de duistere waarheid te ontdekken over een topgeheime militaire operatie en de gruwelijke experimenten op dieren en mensen.

Expedition Zero is een horrorverhaal over overleven tegen alle verwachtingen in. Het is een extreme ervaring, verteld met verbluffende cinematische beelden die je ergste nachtmerries tot leven brengen.

Expedition Zero arriveert op Windows PC via Steam, GOG, en Epic Games Store op donderdag 24 maart, voor €16,79. De game ondersteunt alleen Engelse audio, met Engels, Braziliaans Portugees, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Japans, Koreaans, Russisch, Chinees (Traditioneel en Vereenvoudigd) tekst.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password