Exoprimal voorspelt een vroege Dinosauriër-uitbraak in de nabije toekomst

Volgende maand krijgen spelers de eerste kans om het op te nemen tegen zwermen Dinosauriërs in Exoprimal, een gloednieuwe IP van Capcom. Registreer vandaag voor een kans om mee te doen aan de Closed Network Test op Steam voor PC in juli, als één van de eerste Exofighters voordat de game in 2023 verkrijgbaar is.

Om spelers voor te bereiden heeft Exoprimal Director Takuo Haraoka een briefing gepresenteerd over de dynamische main gamemodus, Dino Survival. In deze multiplayer-ervaring moeten twee squads van vijf Exofighters zo snel mogelijk de bevelen opvolgen van Leviathan, de sinistere kunstmatige intelligentie achter de dino-uitbraken. Teams moeten sneller missies voltooien dan hun rivalen om te winnen, in leven te blijven en om te ontsnappen aan het dodelijke spel van Leviathan.

Een nieuwe trailer geeft alvast een hint van de objectives in Dino Survival. Dit zijn onder andere VTOL Defense, waar squads een neergestort vliegtuig moeten verdedigen van de dinosauriërs en Omega Charge, waar de Exofighters een gigantische hamer gebruiken om tegenstanders mee te verpletteren. De video onthult ook twee nieuwe tot de tand bewapende Assault Class Exosuits. Barrage, een vlammende bommenwerper, en de met een Rail Gun uitgeruste sniper Vigilant zijn twee nieuwe van de vele futuristische robotpakken waar spelers gedurende de game tussen kunnen wisselen. Hoewel ze in sommige situaties tegenover hordes dinosauriërs staan, zijn er andere situaties waarin ze lijnrecht tegenover een andere squad staan. Het kan zelfs gebeuren dat rivaliserende teams samen moeten werken tegen een gemeenschappelijke vijand, zoals de gestoorde Neo Tyrannosaurus.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password