Exocide onthuld, Bug-Slaying Score-Attack FPS lanceert 2023

Exocide, de combo-fueled cinematic invasion shooter van Hellforge Studios en uitgegeven door Apogee Entertainment, neemt het op tegen de insectenlegioenen in 2023 op Steam voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gebruik tot vier (ja, 4!) vuurwapens tegelijk als de laatste hoop van de mensheid – de raadselachtige Handler-128 en zijn opwindende, kleurrijke A.I. partner, G.E.N.N.I. Elke kogel telt in de laatste strijd van de mensheid tegen een leger van genetisch gemodificeerde insecten. Deze ooit loyale superbugs, geconfronteerd met wereldwijde voedseltekorten, hebben nu trouw gezworen aan hun overleving, niet aan hun makers. Maar zelfs als zwermen superkrachtige spinnen en drones het laatste menselijke bolwerk aanvallen, wie zegt dat je niet met stijl kunt doden?

Maak brute, coole combo’s in razendsnelle, op scores gebaseerde vuurgevechten. Sla vanuit de lucht toe met de vertrouwde Power Axe om vijanden te laten wankelen voor vervolgacties, maak back-to-back headshots met precisiegeweren en spring van schansen in de omgeving om je killercombo aan de gang te houden. Maak snelheid met de jet boots van Handler-128 en verzamel stijlpunten door tussen quarter pipes door te rijden, handrails te slijpen of met een charge de strijd aan te gaan. Ga in een flow-toestand en creëer een glorieuze symfonie van vernietiging om het scorebord te laten stijgen.

Hogere puntentotalen ontgrendelen het volledige arsenaal aan creatieve wapens van Handler-128, inclusief gevechtsuitbreidingen voor Genni. Haar mechanische robotarmen steken uit over Handlers schouders. Trek explosieve vaten in haar klauwen en gooi ze voor effectschade. Richt met dubbele SMG’s terwijl de Handler zelf dubbele shotguns, pistolen of iets meer bombastisch hanteert. Vul elk level met wapenmodificaties naar keuze of vernietig de insectenlegioenen door gemonteerde torentjes van de grond te plukken met Genni’s onverslaanbare kracht.

Keer terug naar oudere levels met deze nieuwe unlocks om combo’s nog verder uit te breiden, of ga verder in een razendsnelle verhalende campagne. Door beproevingen en wanhoop, in een 20 jaar durend oorlogstoneel, hebben Handler-128 en Genni samen gevochten en een band gesmeed tussen mens en AI die zijn weerga niet kent. Volg hun reis tot het dramatische, onvergetelijke einde en ontdek de bredere overlevering van de alternatieve tijdlijn van Exocide via hun intieme verhaal en band.

Exocide valt Steam binnen voor pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch in 2023.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password